Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Prince a halála előtt Király Lindával szeretett volna egy közös dalt

Prince a halála előtt Király Lindával szeretett volna egy közös dalt

Zene, Film & Kultúra

Prince a halála előtt Király Lindával szeretett volna egy közös dalt

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 13:13

Amikor Amerikában próbált szerencsét Király Linda, akkor nagyon ráfázott, de Prince segített neki, ráadásul annyira összebarátkoztak, hogy egy közös zene is tervben volt.

Király Linda egy rendkívül tehetséges énekesnő, akire a tengerentúlon is felfigyeltek, és megpróbáltak sztárt csinálni belőle. Sajnos nem jött össze a dolog, a menedzsment pedig eléggé nehéz helyzetbe hozta az énekesnőt, hiszen átverték, és egy jó időre lefékezték a zenei karrierjét. A Bors most arról ír, hogy mikor Linda a padlóra került, nem máshonnan kapott segítséget, mint a legendás Prince-től.

„Nagyon jó barátságban voltunk Prince-szel, és me­séltem neki a velem történt borzalmakról, s mikor meghallotta a történetem, gondolkodás nélkül hívta az ügyvédjét, az odakinn legendának és igazi sztárügyvédnek számító L. Londell McMil­lant, aki sikeresen végigvitte az ügyemet, amiben a szabad éle­tem forgott kockán. Szóval semmi túlzás nincs ab­ban, ha azt mondom, Prince-nek köszönhetem a szabadságomat”

– mesélte Király Linda, aki még azt is megemlítette, hogy Prince annyira nagylelkű volt, hogy még a költségeket is ő állta.

A világsztár 2016. április 21-én hunyt el, ezzel pedig hatalmas űrt hagyott maga után a zenei életben, és rengetegen gyászolják őt a mai napig. Ezzel Király Linda is így van, ráadásul kiderült, hogy hatalmas lehetősége adódott Prince-szel az énekes halála előtt.

„Épp itthon voltam, s Prince hívott, hogy menjek már vissza Amerikába, hogy felvegyünk egy dalt, s egy héttel később jött a hír, hogy már nincs köztünk. Szavaim nincsenek arra az érzésre. Ő volt a mentorom, a példaképem, az igazi etalon számomra, aki világ életében harcolt a zenészekért és a zenei szabadságért. Nemigen van és lesz hozzá fogható”

– osztotta meg az emberekkel Király Linda, aki annyira szerette Prince-t, hogy még a nevét is magára tetováltatta.

Ezek után pedig sajnálhatjuk, hogy nem jött össze a közös dal, hiszen biztos, hogy nagyon ütős lett volna, és igazán büszkévé tett volna minket az énekesnő, mivel Prince valóban a világ egyik legismertebb előadója volt.

Borítókép: Király Linda / via femina.hu