promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Prince a halála előtt Király Lindával szeretett volna egy közös dalt
Borítókép:  Király Linda / via femina.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor Amerikában próbált szerencsét Király Linda, akkor nagyon ráfázott, de Prince segített neki, ráadásul annyira összebarátkoztak, hogy egy közös zene is tervben volt.

Király Linda egy rendkívül tehetséges énekesnő, akire a tengerentúlon is felfigyeltek, és megpróbáltak sztárt csinálni belőle. Sajnos nem jött össze a dolog, a menedzsment pedig eléggé nehéz helyzetbe hozta az énekesnőt, hiszen átverték, és egy jó időre lefékezték a zenei karrierjét. A Bors most arról ír, hogy mikor Linda a padlóra került, nem máshonnan kapott segítséget, mint a legendás Prince-től.

„Nagyon jó barátságban voltunk Prince-szel, és me­séltem neki a velem történt borzalmakról, s mikor meghallotta a történetem, gondolkodás nélkül hívta az ügyvédjét, az odakinn legendának és igazi sztárügyvédnek számító L. Londell McMil­lant, aki sikeresen végigvitte az ügyemet, amiben a szabad éle­tem forgott kockán. Szóval semmi túlzás nincs ab­ban, ha azt mondom, Prince-nek köszönhetem a szabadságomat”

– mesélte Király Linda, aki még azt is megemlítette, hogy Prince annyira nagylelkű volt, hogy még a költségeket is ő állta.

A világsztár 2016. április 21-én hunyt el, ezzel pedig hatalmas űrt hagyott maga után a zenei életben, és rengetegen gyászolják őt a mai napig. Ezzel Király Linda is így van, ráadásul kiderült, hogy hatalmas lehetősége adódott Prince-szel az énekes halála előtt.

„Épp itthon voltam, s Prince hívott, hogy menjek már vissza Amerikába, hogy felvegyünk egy dalt, s egy héttel később jött a hír, hogy már nincs köztünk. Szavaim nincsenek arra az érzésre. Ő volt a mentorom, a példaképem, az igazi etalon számomra, aki világ életében harcolt a zenészekért és a zenei szabadságért. Nemigen van és lesz hozzá fogható”

– osztotta meg az emberekkel Király Linda, aki annyira szerette Prince-t, hogy még a nevét is magára tetováltatta.

Ezek után pedig sajnálhatjuk, hogy nem jött össze a közös dal, hiszen biztos, hogy nagyon ütős lett volna, és igazán büszkévé tett volna minket az énekesnő, mivel Prince valóban a világ egyik legismertebb előadója volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás