promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicolas Cage lekörözte Samuel L. Jacksont
Borítókép:  Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ők voltak Hollywood legfoglalkoztatottabb színészei az elmúlt öt évben.

Van, akiknek csak a mennyiség számít, a minőség annyira nem. Ha volt olyan, aki rengeteg mindent bevállalt az utóbbi időben, akkor az Nicolas Cage, és Samuel L. Jackson. Utóbbi mindig toppon volt ezekben, de Nic Cage szerezte meg az aranyérmet.

Cage 27 alkotásban tűnt fel az elmúlt öt évben, míg Jackson 25-ben. Ezekbe benne vannak a cameo szerepek is, vagyis hogy valaki csak pár pillanatig jelenik meg egy filmben, na meg a szinkronizálások. Előbbi például hallhattuk a hangját a Tini Titánok: A filmben, na meg a Pókember - Irány a Pókverzumban, ahol Spider-Man Noirt alakította.

Samuel L. Jacksonnak három cameo van feltűntetve a neve mellett: kettő a Marvel-moziverzumban Nick Furyként, de volt narrátor, de van itt dokumentumfilm is, az Eating You Alive, amiben saját magát alakítja.

Brad Pitt bár kevés alkotásban szerepelt, de producerként nagyon-nagyon aktív volt, ezért szerezhette meg a bronzérmes helyet. A holnapon a színészekre kattintva bővebben is szétnézhetünk, kit miképp bíráltak el.

Adam Sandler is aktív, ezt mindenki tudja, de pont kicsúszott a top 10-ből a 15 alkotásával – Sam Rockwell megelőzte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás