Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Koronavírusos epizódokkal folytatódik a TV2 népszerű sorozata

Koronavírusos epizódokkal folytatódik a TV2 népszerű sorozata

Zene, Film & Kultúra

Koronavírusos epizódokkal folytatódik a TV2 népszerű sorozata

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:50

Márciusban számos magyar sorozat felvételeit le kellett állítani a koronavírus-járvány miatt, és ez alól a TV2-n futó Jóban Rosszban sem volt kivétel, később aztán, csakúgy, mint a Barátok közt és a Bödörék esetében, a csatorna napi sorozatának forgatását is újraindították májusban, és egészen egyedi epizódokkal fog jelentkezni június 12-től.

Annak ellenére, hogy egy kórházas sorozatról beszélünk, valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy a Jóban Rosszban lesz az egyetlen magyar széria, ami valahogyan beleépíti a koronavírust a történetbe.

A SorozatWiki információi szerint viszont június 12-től ezt a szálat követhetjük, a koronavírus ugyanis megjelenik Csillagkúton, melynek következtében a polgármester kénytelen lezárni a város határait. Ennek következtében az egész település karantén alá kerül. A fertőzötteket a Csillagvirág Klinikára szállítják, melynek orvosai felveszik a harcot a vírus ellen. A veszélyhelyzet miatt azonnali hatállyal bezáratják a Kékmacsek kávézót és a Kisboltot is, így kérdésessé válik, hogy az üzemeltetőik hogyan élik túl a teljes leállást. A bűnözők pedig új pénzszerzési lehetőségeket látnak a vesztegzár alatt lévő városban. Ráadásul a sorozat egyik vezető karaktere is meg fog fertőződni.

Az információk szerint nem csak azoknak lesz érdemes belenézni ezekbe az epizódokba, akik eddig is követték a sorozatot, nagyon érdekes lehet, hogyan is jelenik meg ez az egész világot érintő helyzet egy magyar sorozatban, azonban lesznek olyan színészek, akik csak videochat és egyéb kommunikációs csatornák segítségével fognak szerepelni a következő részekben.

Ennek az az oka, hogy amikor májusban újraindultak a forgatások, nem minden színész tudott azonnal munkába állni. Ezért a sorozat írói számukra egyéni cselekményszálakat írtak, ami tökéletesen fog illeszkedni a történetben.

A Jóban Rosszban koronavírusos epizódjait június 12-e, péntektől láthatják a nézők a SuperTV2-n.

Borítókép: TV2