promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pattogós, magyaros nóta lett Horváth Tamás és Pixa új, közös dala
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Babám címmel új, közös pörgős, pattogós, magyaros dalt készített Horváth Tamásé és Pixa. 

Pattogós, magyaros nótát készített Horváth Tamás és Pixa. A Babám címet viselő dalhoz tartozó klip Székesfehérváron, a Rác utcában készült a Fehérvári Kézműves Egyesület segítségével. A két zenész magyar népviseletbe bújt leányok és legények társaságában mulat egy jót. A dal pedig abszolút beleillik Horváth Tamás eddigi munkásságába, ugyanis a zenész korábban több, hasonló jellegű zenét is készített már, mint például a 2017-es Meggyfa vagy épp a 2019-es A Szőlősbe'.

„Hatalmas köszi! Nincs fent a dal 24 órája sem, és már a felkapottak között több mint 100 ezres nézettséggel! Lesz este Falubál! Csak így tovább! Mulassatok velünk!”

írta Facebook-oldalán Horváth Tamás, aki korábban azt is jelezte, hogy június 12-én pénteken, újabb, Pixával közös klipet mutat be a nagyközönségnek.

A Bors korábban arról írt, hogy Horváth Tamás és párja, Andi, még a munkában sem szakadnak el egymástól. A zenész felesége ugyanis férje minden klipjében feltűnik. A helyzet azonban elég egyszerű: Andi segíti Tamás munkáját.

„Reggel felkelünk, összeírjuk, hová kell mennünk, mit kell elintéznünk. A fellépeseimet a kezdetektől a párom szervezi”

– világított korábban rá a részletekre Horváth Tamás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás