promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elisabeth Moss újabb horrorfilmben vállalt szerepet
Borítókép:  7e Art/Universal Pictures / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elisabeth Moss nemcsak színészként, de producerként is csatlakozott Daina Redig kísértethorrorjához.

A kétszeres Golden Globe-díjas színésznőt nemrég a Blumhouse égisze alatt, és Leigh Whannell rendezésében készült horrorfilmben, A láthatatlan emberben láthattuk, ami egy kiválóan sikerült alkotás lett. Kétségtelen, hogy Elisabeth Moss is nagyban hozzájárult ehhez a sikerhez, hiszen egyedül vitte el a hátán az egész filmet, és alakítására nincs okunk panaszkodni.

Mint kiderült, hamarosan egy másik horrorfilmben is láthatjuk majd, aminek producere is ő lesz: Daina Reid Run Rabbit Run című kísértethorrorjában vállalt szerepet.

A színésznő a horrorban egy termékenységi problémákkal foglalkozó orvost alakít. A két lábbal a földön járó szakember magabiztossága akkor billen meg, amikor észreveszi, hogy kislánya, Mia egyre furcsábban viselkedik. Az orvosnak át kell értékelnie mindazt, amiben addig hitt, és szembe kell néznie múltja egy kísértetével.

A film forgatókönyvét saját regényéből, Hannah Kent írta, a produkciót a Carver Film készíti a Los Angeles-i központú XYZ Films közreműködésével. A Run Rabbit Run-nak egyelőre nincs kitűzött premierdátuma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás