Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez annyira Te – megérkezett Kasza Tibi és Dér Heni közös dala

Ez annyira Te – megérkezett Kasza Tibi és Dér Heni közös dala

Zene, Film & Kultúra

Ez annyira Te – megérkezett Kasza Tibi és Dér Heni közös dala

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

Az „Ez annyira Te” című számban a láthatóan jókedvű Dér Heni és Kasza Tibi elmesélik, hogy a párkapcsolatokban milyen idegesítő, klisés apróságok vannak, amik nélkül talán már nem is lenne az igazi.

Kasza Tibi annak idején tényleg komolyan gondolta a zenei életbe való visszatérést, hiszen az utóbbi időben folyamatosan ontja magából a népszerű dalokat. Most tovább folytatja a sikersorozatot, és a legújabb, „Ez annyira Te” című számában Dér Heni csatlakozott hozzá, hogy a fülbemászó dallamoknak, illetve könnyen értelmezhető szövegnek köszönhetően ismét meghódítsák a rajongókat.

Az „Ez annyira Te” arról szól, hogy az énekesek egymás fejéhez vágják a párkapcsolatok 90 százalékára jellemző problémákat, mint például a férfiak rövid ideig tartó szexuális teljesítménye, vagy a nők hosszú ideig tartó készülődése – majd kijelentik, hogy nincs hozzájuk hasonló páros a Föld kerekén.

Ráadásul mindezt még egy rap betét is színesíti, szóval nem lehet okunk panaszra, hiszen a sztárok láthatóan mindent megtesznek a szórakoztatásunkért. A dal klipjéből pedig kiderül, hogy Dér Heni és Kasza Tibi remekül érezték magukat a forgatáson, sőt, a videó végén mindkét énekes párja is feltűnik, hogy együtt élvezzék a zene refrénjét egy magas épület tetején.

Itt lehet meghallgatni Kasza Tibi és Dér heni közös zenéjét:

Borítókép: Dér Heni és Kasza Tibi / youtube.com/Kasza Tibor (screenshot)