promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tapsi Hapsi lekörözte a Trónok harcát, és a Jóbarátokat is
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bolondos dallamok friss változata jelenleg jobban teljesít mind a két kultikus sorozatnál.

A WarnerMedia májusban indította útjára Amerikában az új streaming-platformját, az HBO Max-et. Ez gyakorlatilag az HBO GO ikertestvére, ami ugyebár Közép-Európában érhető el.

Az HBO Max-en megtalálhatóak a DC, New Line, CNN, TNT, TBS, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, na meg persze a Warner Bros. tartalmai. Nem olcsó, mivel havonta 14,99 dollárba, vagyis nagyjából 4 500 forintba kerül, de például az HBO és az HBO Now előfizetői automatikusan hozzáférnek.

Innentől a Jóbarátok is a Max-en követhető az amerikai streamerek számára, ami eddig a Netflixnél volt. Az HBO Max egyik zászlóshajója amúgy a House of the Dragon című Trónok harca-előzménysorozat lesz, már ha elkészül valamikor, de a klasszikus Trónok harcát is ott lehet követni.

Az előfizetők az indulás után mégsem ezekre voltak igazán kíváncsiak, hanem a Bolondos dallamok rebootjára, a Looney Tunes Cartoonsra. Az univerzumot valószínűleg nem kell bemutatni senkinek: ide tartozik Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa, Cucu malac, de Vili, a prérifarkas és a gyalogkakukk is.

A Parrot Analytics most arra jutott a webes aktivitás, a rajongói értékelések, és az illegális letöltések összegzése alapján, hogy a Bolondos dallamok egyszerűen mindent letarolt, és mindegy melyik generáció fizet elő az HBO Max-re, Tapsi Hapsi kalandjait egyszerűen nem lehet megunni.

Sokan biztosan nem is tudták, hogy vannak kint új részek a franchiseból. Szóval úgy néz ki óriási húzás volt a Warner Brothers-től, hogy felélesztették a klasszikus Bolondos dallamokat.

Egy idő után persze biztosan vissza fog esni a népszerűsége a szériának, de ez egy nagyon erős kezdés volt. Szóval, ha nosztalgiáznátok egyet, akkor vessétek bele magatokat a Looney Tunes Cartoonsba!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás