Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatér A Tanár az RTL Klubra

Visszatér A Tanár az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

Visszatér A Tanár az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:09

Az RTL Klub nyáron csak és kizárólag hazai és külföldi sorozatokra, valamint filmekre fog építeni. Éppen ezért tűzik újra műsorra az elmúlt évek egyik legnépszerűbb magyar sorozatát, A Tanárt.

Április 11-én indult el a Nagy Ervin főszereplésével készült közkedvelt sorozat, A Tanár 3. évada, ami egy epizód után le is került a műsorról. Azóta az RTL Most+-on, illetve az online sorozatmegtekintő oldalakon lehet követni az új részeket, a héten már az évad 9. része debütál az interneten, vagyis hamarosan ki is fut a 3. szezon.

A televízióban csak ősszel várhatók az új részek, a rajongók viszont addig sem maradnak Nagy Ervin és az osztálya nélkül. Az RTL Klub nyári műsorrendje ugyanis csak és kizárólag sorozatokra és filmekre fog épülni, ennek részeként pedig június 9-től újra leadják A Tanár 2. évadának epizódjait.

A pilot epizód rögtön az új tanév kezdetével indul, és új diákok érkeznek az iskolába, mivel a Kőrösi Csoma Szakgimnáziumot összevonják egy másik intézménnyel. Az egyik újonc a balhés Gyula, aki elítélt piti bűnöző és sürgősen be kell fejeznie az iskolát azért, hogy ne kelljen ismét javítóba vonulnia. A karakter azonban több későbbi epizódokban is kiemelt szerepet kap. Ebben a részben mutatkozik be Trokán Nóra karaktere is, aki nemcsak az iskola tanára és igazgató-helyettese, de Vasvári Szilárd régi szerelme is.

A Tanár 2. évadának 1. része június 9-én, kedden 21 órától lesz látható az RTL Klubon.

Borítókép: IMDb