promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér A Tanár az RTL Klubra
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub nyáron csak és kizárólag hazai és külföldi sorozatokra, valamint filmekre fog építeni. Éppen ezért tűzik újra műsorra az elmúlt évek egyik legnépszerűbb magyar sorozatát, A Tanárt.

Április 11-én indult el a Nagy Ervin főszereplésével készült közkedvelt sorozat, A Tanár 3. évada, ami egy epizód után le is került a műsorról. Azóta az RTL Most+-on, illetve az online sorozatmegtekintő oldalakon lehet követni az új részeket, a héten már az évad 9. része debütál az interneten, vagyis hamarosan ki is fut a 3. szezon.

A televízióban csak ősszel várhatók az új részek, a rajongók viszont addig sem maradnak Nagy Ervin és az osztálya nélkül. Az RTL Klub nyári műsorrendje ugyanis csak és kizárólag sorozatokra és filmekre fog épülni, ennek részeként pedig június 9-től újra leadják A Tanár 2. évadának epizódjait.

A pilot epizód rögtön az új tanév kezdetével indul, és új diákok érkeznek az iskolába, mivel a Kőrösi Csoma Szakgimnáziumot összevonják egy másik intézménnyel. Az egyik újonc a balhés Gyula, aki elítélt piti bűnöző és sürgősen be kell fejeznie az iskolát azért, hogy ne kelljen ismét javítóba vonulnia. A karakter azonban több későbbi epizódokban is kiemelt szerepet kap. Ebben a részben mutatkozik be Trokán Nóra karaktere is, aki nemcsak az iskola tanára és igazgató-helyettese, de Vasvári Szilárd régi szerelme is.

A Tanár 2. évadának 1. része június 9-én, kedden 21 órától lesz látható az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás