promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ősszel forog Deák Kristóf új filmje
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ősszel kezdik el forgatni Deák Kristóf első mozifilmjét, ami Az unoka munkacímen fog készülni, producere pedig az a Zákonyi S. Tamás, aki a BÚÉK és a Szabadság, Szerelem című filmsikereket is jegyzi.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Deák Kristóf első mozifilmje egy személyes történeten alapul, és napjainkban fog játszódni. Főhőse a szelíd, jól nevelt irodista elhatározza, hogy saját maga szolgáltat igazságot, miután szeretett nagyapja egy különösen lelketlen csalás áldozata lett.

Zákonyi S. Tamás elmondta, hogy a történet a ma is ismert unokás csalásokról szól, ami egy aktív bűnözői módszer. Számukra a történet lényege az, hogy egy átlagember hogyan veszi fel a harcot a rosszfiúkkal, próbálja a kezébe venni az irányítást és utána menni az igazságnak.

„Ez egy érdekes karakterfejlődés, a történet lényege az, hogy miből mivé válik a fiatalember, eléri-e a célját és mire jut vele. (...) Rudi egy szerethető figura, kicsit csetlő-botló, de helyén van az esze és főleg a szíve”

– fogalmazott a producer.

Rudi szerepére már el is kezdték a szereplőválogatást, a forgatás szeptember 7-én indul, a kész film a tervek szerint 2021 őszén kerül a mozikba és a nemzetközi fesztiválokra. A forgatások helyszíne Budapest lesz, de nem az ismert, ikonikus forgatási helyszíneket választják, sokkal inkább próbálnak új területeket, érdekes épületeket találni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás