promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ér az RTL Klub népszerű sorozata
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub népszerű sorozata április 4-én indult, de június 6-án, szombaton véget ér az első évad.

A Mellékhatás az RTL Magyarország első saját fejlesztésű heti sorozata, amelyet Kovács Dániel Richárd rendezett, és a showrunnere Herman Péter volt. A sorozat főszereplői között olyan színészeket láthattunk, Adorjáni Bálint, Borbély Alexandra, Tenki Réka, Nagy Zsolt és Sztarenki Dóra, de mellékszereplőként feltűnt többek között Ötvös András, Haumann Máté, Miller Dávid, Kurta Niké, Herczeg Adrienn, , Rujder Vivien, Szalay Bence és még sokan mások.

A béranyaság és a meddőség témáját körbejáró széria első évadának első részét április 4-én tűzte műsorra az RTL Klub, és június 6-án az évadzáró epizóddal véget is ér. A befejező részben kerül sor Lóránt 70. születésnapjára, ami egy nagy nap mindenki számára: Berta, Lóránt, és Era kibékülnek. Annak találkozik a nagyapjával, Zoltán lezárja a Ludmann-ügyet és megkapja az igazgatói kinevezést. Legalábbis ez a terv.

Az igényesen összerakott, fantasztikus történetvezetésű és csodálatos fényképezésű magyar sorozat helyén június 13-tól filmek lesznek láthatók. Elkezdődik az RTL Klub nyári műsorrendje, így a következő hónapokban közkedvelt külföldi és hazai sorozatok, és filmek fognak gondoskodni a televíziós nézők szórakozásáról.

Arról egyelőre nincsen hír, hogy a Mellékhatásnak elkészül-e a második évada, a nézettségét tekintve erősen indított, de utána mindvégig közepes számokkal futott. Az évadzáró epizód június 6-án, szombaton 21 órától lesz látható az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás