promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gőzerővel készül a Beverly Hills-i zsaru 4
Borítókép:  Paramount Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bad Boys 3 rendezőpárosa azonban még nem tud semmit sem a történetről.

Adil El Arbi és Bilall Fallah azonnal berobbantak Hollywoodba, amikor letették az asztalra a Bad Boys 3-at. Főleg arra kapták fel a fejüket a producerek, hogy az alacsony költségvetés ellenére is kihozták az alkotásból a maximumot, aminek a Sony örült a legjobban, és már érkezik is a negyedik rész, amit valószínűleg szintén a duó dirigálhat, de ez még nincsen megerősítve.  

Eddig ami biztos, hogy a páros nemsokára egy újabb kultikus akció-vígjáték franchiset éleszthet fel, mivel ők rendezhetik a Beverly Hills-i zsaru 4-et. Ráadásul jó hír, hogy a film a Netflixre fog érkezni, vagyis nem kell foglalkozni a korhatárral, így Eddie Murphy szabadon káromkodhat, ami a csövön kifér. Előtte a színésztől érkezik a mozikba az Amerikába jöttem 2 is, majd ezután a színész tényleg szeretne visszatérni picit a stand-up világába.

Adil El Arbi és Bilall Fallah még csak annyit osztottak meg a Beverly Hills-i zsaru 4-el kapcsolatban, hogy gőzerővel készül a forgatókönyv, de erről többet még nem tudnak az alkotásról.

„Az író nagy erőkkel dolgozik a forgatókönyv első változatán. Igazából most kezd összeállni a teljes sztori. Sajnos még mi sem látunk bele teljesen, de már őrülten izgatottak vagyunk. Reméljük valóban lesz lehetőségünk egy olyan legendával fogatni, mint Eddie Murphy. Óriási élmény lesz ez nekünk”

– mondta Adil El Arbi.

Persze amint készen van a forgatókönyv, azután a duó is át fogja látni, esetleg min szeretnének változtatni. Itt lesz dolguk bőven, mert a Beverly Hills-i zsaru harmadik része elég gyengére sikeredett, szóval nehezebb lesz visszaszerezni a közönséget, mint a Bad Boysnál.

Jerry Bruckheimer producer és Murphy is jó páros. Valószínűleg a Netflix ha nem is teljesen, de szabad kezet fog nekik adni, hogy úgy variálhassák a filmet, hogy az a nézők számára nagyot üssön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás