Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Olyat énekelt ez a 10 éves kislány, hogy mindenkinek leesett az álla – videó

Olyat énekelt ez a 10 éves kislány, hogy mindenkinek leesett az álla – videó

Zene, Film & Kultúra

Olyat énekelt ez a 10 éves kislány, hogy mindenkinek leesett az álla – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 16:01

Az America's Got Talent nevű tehetségkutató műsorban adta elő Lady Gaga slágerét egy 10 éves lány, aki Simon Cowell mellett mindenki mást is elkápráztatott a tehetségével.

Az emberek alapból imádják a tehetségkutatókat, hiszen nem csupán a zsűri, de mi is ítélkezhetünk mások produkciója felett – vagy csak szórakozhatunk egy kicsit a magukból bohócot csináló idiótákon. Viszont megesik az is, hogy egy előadás annyira meglepő, hogy mindenkinek tátva marad a szája, főleg akkor, ha a csoda egy kisgyermeknek köszönhető.

Most az America's Got Talent színpadán történt egy emlékezetes eset, ami tényleg nagyon megérintette a Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum és Howie Mandel által alkotott panelt. A mindössze 10 éves Roberta Battaglia rettenetesen izgult, és a könnyeit törölgette, hiszen mindig is az volt az álma, hogy itt mutassa meg a tehetségét, és végre eljött a nagy nap.

Kicsit aggódtak érte, mivel egy nagyon cuki kislányról van szó, aki azért jött, hogy elénekelje Lady Gaga és Bradley Cooper egyáltalán nem könnyű, „Shallow” című slágerét a Csillag születik című filmből. Roberta Battaglia végül összeszedte magát, és olyan gyönyörűen énekelt, hogy mindenkinek leesett az álla. Még az alapból elég morcos Simon Cowell is odáig volt érte, a Modern családból ismert Sofia Vergara pedig fel is ment a fiatal énekesnőhöz a színpadra, hogy adjon neki egy hatalmas ölelést.

Tényleg örömteli pillanat volt, ami sok ember szemébe könnyeket csalt, hiszen a felhőtlen, ártatlan boldogságot látták Roberta arcán, szóval varázslatos volt. Itt lehet megtekinteni a tehetséges kislány előadását, aminek a végén kiderül, hogy tovább jutott, vagy sem:

Természetesen igen, megkapta az arany gombot, szóval ismét láthatjuk majd őt.

Borítókép: Roberta Battaglia / youtube.com/Talent Recap