Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A porszívós Freddie Mercury hasonmás produkcióját látni kell!

A porszívós Freddie Mercury hasonmás produkcióját látni kell!

Zene, Film & Kultúra

A porszívós Freddie Mercury hasonmás produkcióját látni kell!

Zene, Film & Kultúra

HZS 07:07

Carlos Díaz Ballesta spanyol úriember Freddie Mercurynak öltözve énekelte erkélyén a zenekar I want to break free című számát. Produkcióját látni kell!

A koronavírus-járvány a négy fal közé kényszeríti az embert. Azonban a több otthon töltött idő miatt a megszokottnál nagyobb feszültség gyűlik fel. Ezt pedig le kell vezetni, persze a kérdés az, hogy hogyan. Nos, erre adott egy sajátos választ Carlos Díaz Ballesta spanyol állampolgár.

A jóhumorú hispán fogta magát és beöltözött a Queen frontemberének, Freddie Mercurynek, majd lakása erkélyen énekelt és táncolt a legendás zenekár 1984-es dalára, az I want to break free című darabra. Nem véletlen a dalválasztás, ugyanis a cím jelentése magyarul:

szabad akarok lenni.

Ja, és hogy még autentikusabb legyen a produkció, ahogy a 84-es dal klipjében, úgy az erkélyprodukcióban is előkerült egy porszívó.

Érdemes rászánni pár percet:

Nem ez persze ez egyetlen erkélyprodukció a koronavírus járvány idején. Korábban írtunk egy francia sportemberről, Elisha Nochomovizról, aki a hét méter hosszú erkélyén futott le egy maratont. Oda-vissza futkosva 6 órára 48 percre volt szüksége a 42,2 kilométeres táv teljesítéséhez. 

Borítókép: youtube.com