Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Még két évadot kaphatott volna az Agymenők

Még két évadot kaphatott volna az Agymenők

Zene, Film & Kultúra

Még két évadot kaphatott volna az Agymenők

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:05

John Shaffner látványtervező mesélt arról, amikor a Sheldon Coopert játszó Jim Parsons úgy döntött, hogy kiszáll a sorozatból.

2019 májusában búcsúzott el a 12-ik évaddal az egyik legnépszerűbb szituációs komédia, az Agymenők. Az utolsó résszel együtt 279 epizódot tudhatott maga mögött a csapat, aminek nem a készítők akartak véget vetni. Ők bizony még két évadot szívesen letettek volna az asztalra.

Nyílt titok volt, hogy a Sheldon Coopert alakító Jim Parsons beleunt a szériába, és ezért kellett leállni a 12-ik évadnál, ami amúgy így is egy félelmetes szám.

Nem olyan rég a széria látványtervezője, John Shaffner nyilatkozott a Metro újságnak arról, amikor a készítők megfújták a vészkürtöt, hogy vége az Agymenőknek.

„Már akkor kiszivárgott, hogy vége lesz a szériának, amikor a Warner Bros. azon gondolkozott, hogy milyen magyarázatot adjon a stábnak a lefújásról. Valójában ott az történt, hogy a szünet alatt Jim Parsons megkereste Chuck Lorre-t, a sorozat kreatív producerét, hogy nem tudja már ezt folytatni, és ki akar szállni. Chuck úgy volt vele, ha egy kulcskarakter el akar menni, akkor vége az egésznek”

– magyarázta Shaffner, aki maga is jól tudta, hogy Sheldon nélkül értelmetlen lett volna ez az egész:

„Nekem is a fülembe jutott a dolog, és lementem a stúdióban. Láttam, ahogy Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) egymást átölelve sírnak. Mindenkinek nagyon nehéz volt ez.”

A sorozat végül méltó lezárást tudott kapni, Parsons pedig hálás lehet Sheldon Coopernek, mivel négy Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot is kapott a karakter megformálásáért.

Borítókép: CBS