Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone újra bunyózni akar Dolph Lundgrennel

Sylvester Stallone újra bunyózni akar Dolph Lundgrennel

Zene, Film & Kultúra

Sylvester Stallone újra bunyózni akar Dolph Lundgrennel

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:09

A filmtörténelem egyik leghíresebb harca volt Sylvester Stallone és Dolph Lundgren bokszmérkőzése a Rocky 4-ben, a színészek pedig szívesen megismételnék az összecsapást.

Sylvester Stallone már nyolc alkalommal játszotta el a filmvásznon legendás karakterét, Rocky Balboát. Az aranyszívű bokszolónak már rengeteg komoly mérkőzésen kellett bizonyítania tudását, és talán minden rajongó egyet tud érteni azzal, hogy a Rocky 4-ben szereplő Ivan Drago, azaz Dolph Lundgren volt a legfélelmetesebb, legdurvább ellenfele.

Már a forgatáson is véletlenül kórházba küldte Sylvester Stallonét a hatalmas Dolph Lundgren, de az életben szerencsére elég nagy haverok lettek az évtizedek alatt. Legutóbb 2018-ban, a Creed II-ben feszült egymásnak a két figura, és megmutatták, hogy hiába korosodtak meg, még mindig elég masszívan oda tudnak csapni.

Stallone éppen az instán nosztalgiázott, és a filmtörténelem legjobb bokszmérkőzésének nevezte Rocky és Ivan Drago harcát, amit Lundgren sem hagyott szó nélkül:

„Azok voltak a régi szép idők!”

A rajongók azt hitték, hogy ezzel véget is ért a barátságos kis párbeszéd, de Sylvester Stallone gyorsan felkavarta az állóvizet egy elég durva kihívással:

„Visszavágót akarok! Viszem a kerekesszékem, vagy hozhatod a tiédet! Vagy vihetnénk egy oxigénsátrat is, ha egy menetnél tovább tartana!”

Sylvester Stallone viszont hiába humorizál azzal, hogy már öreg, hiszen még most is úgy ki van pattintva, hogy bármikor ketté tudna törni bárkit. Ráadásul Dolph Lundgren is feltűnően jó formában van, szóval egyáltalán nem lenne veszélytelen a bokszmeccsük, de a közönség legalább annál jobban szórakozna.

Ezekkel a régi, de annál ütősebb képekkel emlékezett vissza Sly:

Borítókép: Sylvester Stallone és Dolph Lundgren / KENZO TRIBOUILLARD / AFP