Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ingyenes autósmozi nyílik Újpesten

Ingyenes autósmozi nyílik Újpesten

Zene, Film & Kultúra

Ingyenes autósmozi nyílik Újpesten

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:01

Magyarországon elsőként nyílik ingyenes autósmozi Újpesten június 5-én, pénteken, amikor is Quentin Tarantino klasszikus filmjét, a Ponyvaregényt fogják vetíteni.

Budapest több pontján is nyílik autósmozi, például a Westend külső parkolójában június 3-án, szerdán, ami Westend Drive-In Cinema néven lesz megtalálható. Arra azonban még nem volt példa, hogy ingyenes autósmozit nyitottak volna, de ez a nap is eljött. Június 5-e, péntektől látogatható az újpesti autósmozi az Újpesti Piac előtti zárt területen.

„Újpest Önkormányzata a meglévő helyzetre reagál azzal az ingyenes programsorozattal, ami lehetővé teszi azoknak, akik már sokadik hete a négy fal közé kényszerültek, hogy végre otthonukon kívül, szabadterületen, együtt, mégis biztonságban, minőségi idővel tölthessék hétvégi estjeiket”

- fogalmazott Bedő Katalin alpolgármester.

Az ingyenes programsorozatot öt héten át, minden pénteken és szombaton rendezik meg 21 órás kezdéssel. Az autósmoziban olyan filmeket fognak vetíteni, mint a Ponyvaregény, a Blöff, a Grease, a Jurassic Park, a Moszkva tér, a Sose halunk meg!, az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói, az Ace Ventura, és a Hair.

A vetítések hangja rádiófrekvencián keresztül lesz fogható a személyautókban, így csak olyan gépkocsival érdemes érkezni, ami alkalmas a vételére.

- írja az ujpestmedia.hu.

A vetítésekkel és az autósmozival kapcsolatos további információk a fent említett weboldalon olvashatók.

Borítókép: Újpest Média