Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Miért pózol bikiniben az egyik Marvel-főgonosz?

Miért pózol bikiniben az egyik Marvel-főgonosz?

Zene, Film & Kultúra

Miért pózol bikiniben az egyik Marvel-főgonosz?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:02

Mindenki meglepődne, ha Fátum Doktor ilyen szexi lenne, hát még azon, ha Sharon Stone játszaná.

Annyit már biztosan tudhatunk, hogy a Disney sorra lőtte le a Marveles premiereket a koronavírus miatt, és egy afféle újratervezés következett. A Fekete Özvegy lesz az első MCU alkotás, amit idén bemutatnak, de azt is csak novemberben, emiatt a többi bemutatót is tologatni kellett. Bár amelyik filmnek a főgonoszáról beszélni fogunk, annak pont nem, mivel a Fekete párduc második része 2022. május 8-án érkezik, ott biztosan nem lesz csúszás.

Fátum Doktorról, vagy Doctor Doomról Sharon Stone miatt kezdett el újra beszélni az internet. A 62 éves színésznő testétől kellett volna felrobbanjon a világháló, de aztán jöttek a kocka Marvel-rajongók, akik elkezdték Stone stílusát és humorát dicsérni, hogy a bikini mellé egy ilyen kiegészítőt tett a fejére.

Stone ekkora Marvel fanatikus lenne? Nincsen kizárva, ahogy a mai világban már az sem, hogy Fátum Doktor hiába férfi főgonosz (Victor von Doom) a filmes univerzumban simán jöhet egy olyan átalakítás, hogy nő lesz belőle.

A lényeg, hogy újra elkezdett szálldosni a pletyka, hogy a Fekete Párduc második felvonásában Fátum Doktor lesz a főgonosz.  Erről az egyik legmegbízhatóbb ipariági bennfentes, Charles Murphy szivárogatott anno.  

Fátumot a Fantasztikus Négyes főellenségének tekintik, de emellett szerepel a Bosszú Angyalai, a Megtorló, az Ezüst Utazó, a Hulk, Amerika Kapitány, az X-Men, Magneto, Nick Fury, Fenegyerek, Rozsomák, Vasember, Venom, Penge, és Pókember ellenségeként is a képregényekben, szóval az MCU-ban valóban oda pakolják, ahová csak szeretnék.

Borítókép: Marvel