Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Harry Styles új klipje mindenkinek meghozza a nyári hangulatot

Harry Styles új klipje mindenkinek meghozza a nyári hangulatot

Zene, Film & Kultúra

Harry Styles új klipje mindenkinek meghozza a nyári hangulatot

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 07:07

Mintha Harry Styles ráérzett volna, hogy nyitnak a strandok.

Harry Stylesnak 2019 decemberében jelent meg a második stúdiólemeze „Fine Line” címmel. Az album megjelenése óta világszerte hatalmas sikernek bizonyult a kritikusok, és a rajongók körében egyaránt.

A Fine Line a megjelenése hetében a slágerlisták élére tört, és történelmet írt azzal, hogy a Billboard lista első helyén nyitott, több mint 478 ezer megvásárolt albummal, amellyel a valaha volt legnagyobb eladást produkálta, mint brit származású szólóművész azóta, hogy a Nielsen 1991-ben elkezdte mérni ezt. Persze Harry több országban is megszerezte a „platina” státuszt.

A fantasztikus siker az Egyesült Államokhoz hasonlóan a világ többi részén is megállíthatatlanul folytatódott, az album az eladási listák élére került több mint 20 országban, többek között Kanadában, Ausztráliában, Írországban, Új-Zélandon, Mexikóban, Hollandiában, Svédországban, Brazíliában, illetve Délkelet-Ázsiában. Harry lett továbbá az első olyan brit származású férfi szólóművész, akinek mindkét albuma az első helyen debütált az Egyesült Államokban.

Az album megjelenését egy fantasztikus hangulatú lemezbemutató turné követte, amely persze szünetel a járvány miatt, de 2021-ben Európában folytatódik.

Most megérkezett a friss album harmadik kislemeze, a „Watermelon Sugar”, aminek a klipjét a méltán híres Bradley & Pablo páros forgatta Malibun.

Van itt minden, ami a nyári hangulathoz kell. A koronavírus azért még nem tűnt el teljesen, de a videó el tudja velünk feledtetni, hogy még itt van, ha csak kicsi időre is. Már csak az a nagy kérdés, hogy az ember a strandolást, vagy a dinnyét kívánja-e meg jobban, ha megnézte.

Borítókép: Ryan McGinley - Rolling Stone