Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dér Heni nekiesett a párjának: „Nem lehetsz ennyire analfabéta”

Dér Heni nekiesett a párjának: „Nem lehetsz ennyire analfabéta”

Zene, Film & Kultúra

Dér Heni nekiesett a párjának: „Nem lehetsz ennyire analfabéta”

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:09

Nem először fordul elő a Maradj haza magadnak!-ban, hogy Dér Heni összeveszik a párjával. Legutóbb a negyedik adásban, egy fekvőtámaszos kihívás során kerekedett egy kisebb balhé közöttük, miután szerelme nem segített neki a gyakorlatban, sőt, inkább csak incselkedett Henivel.

Az RTL Klub műsorának múlt heti részében a sztárok egy online esküvői meglepetést szerveztek Dér Heni húgának, akiknek a járványhelyzet miatt kellett lefújniuk a szertartást. Miután elkészítette az erre az alkalomra szánt tortát, Gáspár Laci a nappalijukban nézegette a saját esküvői fotóikat, és arra az elhatározásra jutott, hogy jövőre újra megkéri felesége kezét.

A Maradj haza magadnak!-nak már csak két adását láthatjuk az RTL Klubon, június 7-én, vasárnap este már a Házasodna a gazda új évadának első része kerül abba a sávba.

Az e heti epizódban a sztárok megint azon gondolkodnak, hogy mivel hozhatják össze a csapatot, majd kitalálják, hogy mindenkinek kell csinálnia egy TikTok videót. Emiatt alakul ki egy újabb feszültség Dér Heni és párja között.

„Nem lehetsz ennyire analfabéta, hogy nem érzed a ritmust, hogy mikor kell odacsapni az arcomhoz azt az ecsetet”

– förmedt rá szerelmére az énekesnő.

Borítókép: Ripost