promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új filmjében a tomboló hurrikán idején mészárol Mel Gibson
Borítókép:  Mel Gibson a Force of Nature című filmben. / moviemeter.nl
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lassan kezd visszatérni a köztudatba Mel Gibson, akinek az új filmjében nem csupán fegyveres támadók okoznak gondot, de egy veszedelmes hurrikán is.

Valaha Mel Gibson volt a világ egyik legnagyobb sztárja, aki nem csupán színészként, de rendezőként is hatalmasat alkotott az évtizedek alatt. Aztán jött egy balhésabb időszak, és hamar kiesett Hollywood kegyeiből, így egy jó időre eltűnt. 2016-ban elkészítette a Fegyvertelen katona című zseniális filmet, ami nagy visszatérésnek számított, de sajnos azóta sem alkotott semmi kiemelkedőt.

Persze folyamatosan dolgozik, most például heteken belül megérkezik a Force of Nature (szabad fordításban: A természet ereje) című új filmje, ami első ránézésre ötvözi a lövöldözős akciót, és a látványos katasztrófát.

A történet szerint egy ötös erősségű hurrikán idején támadnak Mel Gibsonra fegyveres tolvajok, ő pedig természetesen nem hagyja magát, és bekövetkezik a szokásos vérfürdő.

Az alkotást Michael Polish készítette, aki alapból nem számít egy jó rendezőnek, és csupán a Családi űrutazás című filmje az, ami talán ismertebb. Ettől függetlenül Mel Gibson mellett feltűnik még a filmben a rendező felesége, Kate Bosworth, illetve a valaha szebb jövőképpel rendelkező Emile Hirsch is.

Az első előzetes alapján pedig nem kell egy túlzottan igényes művet várnunk, de valószínűleg jó lesz egy esős délutánra, illetve enyhíthetjük majd vele a Mel Gibson hiányunkat is. A Force of Nature június 30-án válik elérhetővé az interneten, itt lehet megnézni a kedvcsinálót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás