promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két hónap karantén után kinyitották a mozit, elképesztő pusztítás fogadta őket
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két hónap után kinyitották az elzárt helyeket, nem az várta őket, amire számítottak. Egy sétagaloppnak induló nagytakarítás helyett egy óriási rendrakás következett, ráadásul sokminden kapásból a szemetesben végezte.

A megszorító intézkedések és a szigorú karantén miatt rengeteg bolt és vállalkozás jutott csődközelbe a kieső bevételek miatt, miközben a kiadásaik nagyobb része ugyanúgy megmaradt, mint a régi világban, így a bérleti díj és a munkavállalóknak fizetendő bérek is.

Egy malajziai cipőboltban ennél cifrább dolgok is történtek, mikor 53 nap bezárás után újranyitották a boltot: nagyon szomorú látvány fogadta a tulajdonosokat. Az egyik alkalmazott a közösségi oldalakra is töltött fel képeket a nagy újranyitásról, amelyeken jól látszik,

hogy mindent behálózott a penész a boltban, cipő és bőrárú nem maradt gomba nélkül, de a falak és a padló sem úszták meg.

Pedig az alkalmazottak csak azt gondolták, hogy az újranyitás előtt elég lesz majd pár óra, hogy rendbeszedjék a boltot, letörölgessék a port a portékákról, és mehet is minden tovább, mint azelőtt.

De tévedtek, és szinte az egész árukészletet ki kellett dobni a penész miatt.

Malajziában március 21-től vezettek be korlátozó intézkedéseket, ekkor kellett bezárniuk a nem létfontosságú árukat kínáló boltoknak, így ennek az üzletnek is.

Az egyik lehetséges magyarázat a történtekre, hogy az áruház spórolni szeretett volna, és ezért kikapcsolta a légkondícionáló berendezéseket.

Nex Nezeum, a fényképek készítője zajos sikert aratott a közösségi média különböző felületein, épp ezért továbbment, és megnézte,

hogy az áruház egyéb helyiségeiben: milyen károk keletkeztek még? Esetleg máshol is felütötte a fejét a penész?

Nem kellett messzire mennie, azonnal talált egy szimbolikusabb helyszínt, a mozit, ahol szintén hatalmas pusztítást végzett a penész.

(via Boredpanda, fotók: Nex Nezeum)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás