promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen videó került ki Puzsér Róbertről
Borítókép:  Puzsér Róbert / MTI/Koszticsák Szilárd (via origo.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legnagyobb kritikusa, Puzsér Róbert most megosztott egy 22 éves videót, amiből kiderül, hogy káromkodós rapperként is ugyanolyan nagy volt a szája, mint most.

Puzsér Róbertet az őszinte, megmondó stílusáról ismeri a magyar közönség, és többek között kritikusként, televíziós zsűritagként, és főpolgármester-jelöltként is megosztotta már az emberekkel kendőzetlen gondolatait. A Bors viszont észrevette, hogy a sztároknak rengeteg álmatlan éjszakát okozó véleményvezér kirakott egy videót, amiben tőle szokatlan, és erősen kellemetlen dolgot csinál.

„A múlt század végén egy fiatal g lépett elő az ismeretlenségből, hogy elektronikus alapjaival és anarchista szövegeivel meghódítsa a hazai színpadokat. Ma már csak néhány felvétel, pár fakó fénykép és a maga mögött hagyott űr őrzi a magyar nyelvű rap elfeledett legendájának emlékét”

– írta Puzsér Róbert a „Harc Poetica 1998 – Az eltitkolt történet: így kezdődött” című rapszerzeménye alá, amiből kiderül, hogy már 22 évvel ezelőtt sem hazudtolta meg önmagát, mivel szinte mindennek, és mindenkinek beszólt szövegeivel, ebben a káromkodásokkal teli zenében.

Reméljük, hogy hamarosan újabb, ehhez hasonló „kincsek” is előkerülnek Puzsér Róbert múltjából, addig is itt lehet meghallgatni a 18 éven felülieknek készült számot, amihez még egy hangulatosan összevágott klip is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás