promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt a Twilight színésze
Borítókép:  nbclosangeles.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Twilightban szereplő Gregory Tyree Boyce-t és barátnőjét holtan találták Las Vegas-i lakásukban.

A TMZ számolt be a hírről, miszerint a 30 éves Gregory Tyree Boyce-t és barátnőjét holtam találták Las Vegas-i lakásukban. Gregory Tyree Boyce-t legtöbben a Twilight (Alkonyat) című filmből ismerhetik. A színész a filmben Tyler Crowley karakterét alakította. Ő volt az egyike azoknak, aki az első részben Bella figyelméért küzdöttek, s nevéhez fűződik egy emlékezetes jelenet is, amikor furgonjával az iskola parkolójában majdnem elütötte Bellát.

Gregory Tyree Boyce halálhírét édesanyja, Lisa Wayne jelentette be a közösségi oldalán. Mint írta, egyelőre nem tudni mi okozta a halált, ám, ahogy írja, többet is drogtúladagolásra gyanakodnak, ugyanis a helyszínen „gyanús fehér port” találtak. Ennél több részlet egyelőre nem ismert, a hatóságok jelenleg nyomozást folytatnak az ügyben.

„Gregory jó ember volt, egy rendkívülien tisztelettudó és felelősségteljes férfi. Mindig másokat rakott az első helyre. A gyászoló család nevében nyugalmat szeretnénk kérni, és köszönjük az együtt érző szavakat" – írta Lisa Wayne.

Gregory mostanban séfként dolgozott, emellett nyitott egy csirkeszárnyas üzletet is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás