promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sikoly 5: visszatér az egyik régi főszereplő
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Abban már egészen biztosak lehetünk, hogy a Sikoly 5. része nem egy reboot, hanem egy folytatása lesz Wes Craven klasszikus horrorfranchise-ának.

1996 óta összesen négy mozfilm, valamint egy 2+1 évados sorozat készült a horror műfaj egyik ikonikus figurájának, Ghostface-nek a mészárlásaiból. Ahogy arról mi is hírt adtunk, a Spyglass Entertainment megvette a Sikoly jogait, így ők fogják tető alá hozni a franchise következő darabját, amivel kapcsolatban már szinte teljesen biztosra vehetjük, hogy nem egy reboot, hanem egy újabb folytatása lesz az alapsztorinak.

Ahogy az már korábban kiderült, az ötödik részt a 2019-ben bemutatott thriller, az Aki bújt rendezőpárosa, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett fogja dirigálni, a forgatókönyvért pedig James Vanderbilt (Zodiákus) és Guy Busick (Aki bújt) felel.

Mind ez idáig kérdéses volt, hogy a franchise sztártriója, Neve Campbell, Courteney Cox, és David Arquette visszatérnek-e kultikus szerepeikben, de a Collider nemrég közölte a hírt, hogy Dewey Riley karakterét az új részben is láthatjuk, mégpedig Arquette alakításában:

„Nagyon örülök, hogy újra Dewey-t játszhatom, és hogy újra együtt dolgozhatok a Sikoly régi és új családjával. A Sikoly nagy részét képezték a rajongók és az én életemnek is, és alig várom, hogy tiszteleghessek Wes Craven hagyatéka előtt.”

Neve Campbell, aki az eddig négy filmben Sidney-t játszotta, néhány hete beszélt arról, hogy a rendezők őt is megkeresték, és már másfél hónapja tárgyalnak vele a filmről:

„Őszintén remélem, hogy össze tudjuk hozni a filmet. (...) Imádom Sidney Prescottot, mindig jó visszatérni a karakterhez, újra látni a többi régi kollégát, és készíteni egy újabb jó filmet.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás