Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fenyő Iván a Mintaapákról: „Én végig lelkiismeretes és korrekt voltam”

Fenyő Iván a Mintaapákról: „Én végig lelkiismeretes és korrekt voltam”

Zene, Film & Kultúra

Fenyő Iván a Mintaapákról: „Én végig lelkiismeretes és korrekt voltam”

Zene, Film & Kultúra

TK 07:07

Napok óta köztudott, hogy a TV2 nem hosszabbítja meg Fenyő Iván szerződését a Mintaapákban, most a színész is megszólalt.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy a TV2 bár megtartja Szalay Géza karakterét a Mintaapákban, ám nem Fenyő Ivánnal képzelik el a jövőt.

Az egyik legnagyobb rajongói Facebook-csoportban azonnal petíciót indítottak, amit már majd húsz ezren írtak alá.

Napokkal később Fenyő Iván egy hosszú posztban számolt be arról, hogy ő mit gondol a kialakult helyzetről – az írást változtatás nélkül közöljük:

„Drága Barátaim!
Miután nyilvánosságra került egy tény, én meg számtalan levelet, és kérdést kaptam, úgy döntöttem, a felesleges találgatásokat kizárandó, megszólalok.
Valóban, a jelenlegi állás szerint nem játszom többet a Mintaapákban. A szerződésem lejárt, és azt nem hosszabbították meg. Én természetesen nagyon szívesen folytattam volna.
Szerettem ezt a sorozatot. Szívvel-lélekkel alakítottam Gézát, mindenem beletettem, és nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptam. Mind a karakterem iránti nézői szeretet, mind a megalakult csoportok, kommentek, és egyéni üzenetek egyértelműen tükrözik számomra munkám eredményét.
Az üggyel kapcsolatosan azonban – rajtam kívül álló okokból – sajnos semmilyen további részletet nem oszthatok meg Veletek.
Eddig is tisztességen, és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot kívántam kialakítani mind az IKO/TV2-vel, mind bármely más megbízómmal is, és a jövőben sem kívánok ettől eltérni. Betartom a szerződésekben foglaltakat. Én mindig profin akartam dolgozni, a tőlem megszokott maximalizmussal, hogy magas színvonalat hozhassunk létre, és a nézők is szeressék a produktumot. Úgy hiszem, hogy ez itt sikerült is, így az én lelkiismeretem nyugodt.
Szakmai, emberi, és morális tekintetben én végig lelkiismeretes és korrekt voltam.
A mostani, szakmánkban szinte példa nélküli petíció is, mely szerint a nézők több ezren visszakövetelnek a képernyőre, elmondhatatlanul jólesik, mert úgy érzem, egyrészt visszaigazol engem, hogy érdemes így, szívvel-lélekkel dolgozni, másrészt talán ez is a munkám egyfajta elismerése. Örülök, ha örömet okozhattam.
Ha a TV2 döntése azonban az, hogy jövőben ezt a karaktert más színésszel akarja alakíttatni, mindamellett, hogy számomra ez nehéz érzéseket okoz, természetesen tudomásul veszem.
Köszönöm az eddigi lehetőséget.
Hálás vagyok az egész stábnak, és mindent köszönök a színésztársaimnak is, fantasztikus színészek, jó emberek.
Sok sikert Nekik, és a sorozatnak is!
Megható a nézők szeretete, a szűnni nem akaró támogatás, a millió üzenet és komment. Köszönöm Nektek nagyon, én is szeretlek Titeket!
A jelenlegi helyzet tehát ez, bármi felé alakul is a dolog, az úgy lesz jól.
Maradok továbbra is tisztelettel,
Fenyő Iván (Szalay Géza, avagy “Pizza di Gezza di Clara e Gezza di Pizza”)”

Borítókép: Fenyő Iván. Forrás: ripost.hu.