promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most akkor hány éves is Homer Simpson?
Borítókép:  Fox/The Simpsons
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon a Simpson család Homerja veszélyeztetve van a koronavírus miatt?

Hihetetlen ezt leírni, de az ikonikus sárga szituációs komédiának már a 32-ik évadja fog kezdődni idén. Hála a cserélődő írógárdának, sosem fogynak ki az ötletekből, és mindig remekül reflektálnak az aktuális történésekre. Sőt, rengetegszer van olyan mázlijuk, hogy meg tudják jósolni a jövőt. Persze ezek csak a véletlennek köszönhetőek, de sokszor látjuk leírva azt, hogy

„a Simpson család megmondta.”

Megálmodták a Trónok harca végét, ahogy azt is, hogy a Disney be fogja egyszer kebelezni a Foxot, de most azon rugóztak a rajongók, hogy a negyedik évad első része pont a koronavírus járványt jósolta meg.

Mindig vannak rejtett utalások a részekben, amit a legtöbb rajongó ki szokott kockánként elemezni, hogy semmi ne kerülje el a figyelmüket. Amióta HD-ban mennek az epizódok, még több is az úgynevezett easter egg.  

Az egyikük most azt derítette ki, hogy Homer vajon már a veszélyeztetettek között van-e, ha a koronavírusról van szó. Igazából nincs, mivel a legtöbb animációs sorozathoz hasonlóan a szereplők nem öregszenek. Viszont ha Homer jogosítványát vesszük alapul, akkor a családapa bizony nem olyan rég volt 64 éves.

Tehát a rejtett utalás szerint Homer Simpson 1956. május 12-én született, a szeme pedig eredetileg kék, haja meg tudjuk, hogy nincsen.

Hivatalosan Simpson családos Homer jogosítvány van fent az Amazonon is, amit ajándékba beszerezhetünk bármelyik rajongó barátunknak. Itt az 1956 stimmel, viszont eszerint Homer április 24-én született. Ide kattintva tudjátok jobban szemügyre venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás