promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen, amikor a nagy ő helyett a nagy őrületet kapjuk – A másik Missy
Borítókép:  A másik Missy / theplaylist.net
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix tudja, hogy a karantén idején mire van szükségünk, hiszen hozott nekünk A másik Missy által egy igazán agyatlan, tipikus Adam Sandler stílusú komédiát, hogy elterelje a figyelmünket a világ gondjairól.

Tyler Spinder rendezte Adam Sandler cégének megbízásából A másik Missy című, elég elvetemült vígjátékot, amiben a Nagyfiúkból ismert David Spade mellett Lauren Lapkus, Nick Swardson, és többek között egy mókás epizódszerep erejéig a Tök alsó sztárja, Rob Schneider is feltűnik.

A történet szerint magányos főhősünk összefut a repülőtéren álmai nőjével, akivel számot is cserélnek, de véletlenül egy olyan, azonos névvel rendelkező lánynak ír, akivel elment egyszer randizni, de kiderült, hogy az tök pszichopata. Így végül a rossz Missy az, aki felszáll a repülőre, és elmegy vele a céges nyaralásra, és itt kezdődnek a gondok.

Már ebből is kiderül, hogy ez az alkotás olyan, mintha visszacsöppentünk volna a kétezres évek elejéhez, ami az egyszerű vígjátékok aranykora volt. Ennél tényleg nem is bonyolultabb amúgy a történet, a férfi nyilván nem akarja megbántani a lányt, és a sok baromság közepette rájön, hogy nem is olyan bolond a csaj, majd természetesen szerelmes lesz belé.

Kép: A másik Missy / hollywoodreporter.com

Persze, mondhatjuk, hogy teljesen klisé az egész, és igazunk is lenne, de A másik Missy több szempontból is kiemelkedik a társai közül. A két főszereplő, David Spade és Lauren Lapkus fantasztikusak, tökéletesen időzítik a poénokat, és a fizikai komédia is nagyon megy nekik. Ráadásul jól megtalálták a színésznőt, hiszen kellően cuki, és ijesztő az alakítása ahhoz, hogy egyszerre legyen idegesítő, és imádnivaló.

A humor pedig telitalálat, hiszen tényleg elég bátrak voltak: van brutális zuhanás sziklaszirtről, kézimunka a repülőn, sőt, még egy hatalmas cápa is megkeseríti a szereplők életét, miután bevonzották őt egy kis hányással.

Szóval igen, van itt minden – őrület a maximumon, de teljes mértékben működik. Vadul rávesz minket, hogy kikapcsolódjunk, és nevessünk még a legidiótább dolgokon is. Akármennyire is ciki pár jelenet, végig egy szórakoztató, üdítően súlytalan vígjáték marad, és manapság tényleg pontosan ez kell az ember lelkének.

Mindenkinek ajánlott A másik Missy, aki szereti az elvetemült komédiákat, a tipikus Adam Sandler humort, és szeretné egy kicsit eldobni a hétköznapok gondjait.

A film már elérhető a Netflixen, és tényleg nem érdemes kihagyni, mert ritkán érkezik ilyen bevállalós, helyenként gusztustalan, vicces mű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás