promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Animal Cannibals írt egy dalt a grillezésről
Borítókép:  Animal Cannibals offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt az új műfaj elágazás, vagyis a gasztro-rap.

Az Animal Cannibals a magyar rap-szcéna egyik legmeghatározóbb párosa, akiknek generációk fújják kívülről a szövegeit. Tavaly tavasszal jött ki a „Best of” lemezük, ami tele volt klasszikusokkal. Olyan nagysikerű slágereket vonultattak fel, mint a „Takarítónő”, a nemzetközi babérokra törő „Yozsefváros” (ugyebár Kate McKinnon színésznő elrappelt egy versszakot a Yozsefváros című dalból Jimmy Fallon talkshow-jában), a „Kérek egy puszikát” vagy a jubileumi „Tarolnak az emszík”.

Múltkor is felzaklatták a netet, mivel Siska Finuccsivak közösen szóltak be a sablon rapnek. Az „Ez nekem fáj” gyakorlatilag a slágerlistát ostromló rap dalok elé tartott egy kis görbe tükröt.

A mostani új szerzeményük nem igazán fog felzaklatni senkit, mivel a mindenki által kedvelt grillezésről szól. A srácok nagyon unatkozhatnak a karanténban, de hát történelmet írtak, mivel ezzel megszületett az első gasztro-rap szerzeményük.

„Úgy tűnik, egy ideig nem tudunk koncertezni, így most bőven van időnk tökéletesre fejleszteni a szakács tudományunkat. Én imádok grillezni, Ricsi pedig a bogrács nagymestere”

– mesélte Qka MC, amihez Ricsipí hozzátette, hogy ezek a kajálások mindig felejthetetlen családi élményt jelentenek számukra, így ez ihlette az adott dalt.

Hogy mennyire sikerült izmosra, és érzitek-e az orrotokban a sült hús illatát, azt döntsétek el ti!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás