promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba kellett szállítani a Queen gitárosát
Borítókép:  PETER PARKS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brian May hála égnek nem a koronavírust kapta el.

Nagyon sok Queen rajongóra a szívbajt hozta Brian May. Eleve nem hallottak róla jó ideje, aztán pedig kiderült az is, hogy kórházban ápolják. Páran elkezdtek a legrosszabbra gondolni, vagyis hogy a gitáros elkapta a koronavírust. May már 72 éves, szóval bőven a veszélyeztetettek között van.

Aggodalomra semmi ok, bár azért lehet vele együtt érezni, mivel a gitáros elég súlyos sérüléseket szenvedett. Most biztosan elmosolyodnak páran, de May teljesen szétzúzta a farizmát. Ez bizony óriási fájdalmakat tud okozni, és olyan szintű sérülés, hogy az ember nem is tud járni utána egy ideig. A nagy farizom miatt tudunk eleve kiegyenesedve közlekedni. Nem árt rá vigyázni, főleg ilyen korban.

Az ok persze már viccesebb, hogy miképp történt, mivel May a bevallása szerint túlságosan brutálisan kertészkedett. Úgy néz ki, hogy nem csak a színpadon tud zúzni, hanem a kis kertecskéjében is.

„Az utóbbi időben eltűntem egy kicsit. Nagyobb aggodalomra semmi ok, azonban elszakítottam a nagy farizmomat, mivel túl lelkesen vágtam bele a kertészkedésbe. Olyan súlyos volt a sérülés, hogy kórházba is kerültem. Nagyon odatettem magam, és egy ideig biztosan nem fogok tudni rendesen járni, na meg aludni sem gyógyszer nélkül, mert iszonyatosan erős fájdalmaim vannak”

– írta az Instagramon a zenész.

Most már csak arra lennénk nagyon kíváncsiak, hogy May 72 évesen mit csinált a kertészkedés közben, amivel így össze tudta zúzni a farizmát. Reméljük, valamelyik jövőbeli interjúból kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás