Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Teljesen megújul a TV2 Csoport egyik csatornája

Teljesen megújul a TV2 Csoport egyik csatornája

Zene, Film & Kultúra

Teljesen megújul a TV2 Csoport egyik csatornája

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:07

Május 18-ától TV2 Comedy néven találkozhatnak a nézők a TV2 Csoport humorcsatornájával. A megújuló, változatos tartalmakhoz igazodva, a csatorna logója és teljes on-air arculata is megváltozik, melyek mindegyike házon belül készült.

A TV2 Csoport humorcsatornája új tartalmakkal és régi nagy kedvencekkel várja a képernyők elé a poénok szerelmeseit május 18-tól, TV2 Comedy néven. Továbbra is műsoron lesz például a Csengetett, Mylord?, az Egy rém rendes család, A Simpson család, az Amerikai fater – amely idén országos TV premier évaddal érkezik – vagy a BoJack Horseman, amely májusban jön országos TV premierrel. Érdemes lesz készíteni a rekeszizmokat, mert az arculatváltáshoz kapcsolódóan, több újdonság is érkezik majd.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Humor+ átnevezéséről már márciusban lehetett hallani, és a Comedy Central már akkor jelezte a problémáját, vagyis a TV2 Csoport humorcsatornájának új neve túlságosan is hasonlít az övékre.

Május 18-án 13:40-től dupla epizóddal indul Az én kis családom, amelyet minden hétköznap láthatnak majd a nézők. Országos TV premierrel jön nyáron a Moone Boy című Emmy-díjas vígjátéksorozat, amelyet három évadon keresztül követhetünk. A ’90-es évek elején játszódó történet főszereplője egy elvarázsolt kisfiú, és képzeletbeli barátja. A 12 éves szőke kissrác (Martin Moone) fantáziabeli cimboráját Chris O'Dowd alakítja, aki forgatókönyvíróként is jegyzi az alkotást. A 80-as és 90-es évek fordulópontján játszódó sorozatot teljesen áthatja a kor szelleme, kedvére nosztalgiázhat a néző, miközben a kisfiú „szemüvegén” keresztül megismerheti a Moone család mindennapjait.

Szintén országos TV premierrel kerül nyáron képernyőre a Zsenik közt (Outmatched) című, 2020-as, vadonatúj 10 részes családi vígjáték is, Jason Biggs és Maggie Lawson főszereplésével. A sorozatban az átlagosnak mondható szülőknek, kicsit sem átlagos – négyből hárman zsenik – gyerekeikkel kell tartaniuk a lépést, amely számos kemény, de mégis komikus szituációt gördít eléjük.

Sokak örömére, a közkedvelt sorozatok közül hétköznap esténként érkezik az Így jártam anyátokkal. A mostanra ikonikusnak számító, sajátos humorú szituációs komédiát huszonnyolc alkalommal jelölték Emmy-díjra, amelyet kilencszer meg is nyert. Nem csoda, hogy sokan emlegetik kedvenceik között az egyedi stílusáról ismert sorozatot, amelyben olyan színészek láthatók, mint Jason Segel vagy Neil Patrik Harris.

Szombat esténként 21 órától továbbra is a filmeké lesz a főszerep. Májustól olyan vígjátékok várják majd a nézőket, mint például A pláza ásza, A pláza ásza Vegasban vagy A gondozoo, a vérbeli komikus, Kevin James főszereplésével – akit a jelenleg futó Férjek gyöngye című amerikai vígjátéksorozatból már jól ismerhetnek a rajongók.

Ezek mellett remek francia vígjátékok közül is válogathatunk. Csak, hogy a klasszikusok közül néhányat említsünk: jönnek a Louis de Funès Csendőr-filmek, Pierre Richarddal a Magas szőke férfi felemás cipőben, és sokak kedvencével, Jean Renoval a Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2, és a Reszkess, Amerika!

A műfaj újabb francia alkotási közül pedig érkezik Christian Clavierrel a Romazuri, melyben egy a felesége szoknyája mögé bújó, középszerű író – a szomszédainak köszönhetően – totálisan felbolydult mindennapjaiba pillanathatunk bele. De a Dany Boon rajongóknak is érkezik néhány csemege – így például a RAID – A törvény nemében című akció-vígjáték vagy a Sóher című film, amelyben a Dany Boon által megformált karakter (François Gautier) olyannyira tökélyre fejleszti a spórolást, hogy még barátnőjével is szakít a születésnapja előtt, hogy ne kelljen neki ajándékot vennie.

Borítókép: TV2