Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tom Cruise a NASA segítségével, a világűrben forgatja az új filmjét

Tom Cruise a NASA segítségével, a világűrben forgatja az új filmjét

Zene, Film & Kultúra

Tom Cruise a NASA segítségével, a világűrben forgatja az új filmjét

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:12

Úgy látszik, hogy a világsztár tényleg mindent megtesz a szórakoztatásunkért, hiszen a tervek szerint konkrétan az űrből hoz nekünk egy igazán látványos filmet.

Tom Cruise már jó ideje híres arról, hogy mindig egyre elképesztőbb dolgokat akar csinálni a filmjeiben, hiszen például a Mission: Impossible-szériában már láthattuk, hogy kilógatják őt egy félelmetesen magas épület ablakán, vagy egy éppen felszálló repülő oldalán csüngött. Durva, hogy ezeket tényleg bevállalta a színész, és nem kérte kaszkadőrök segítségét, de ebből is látszik, hogy neki az a legfontosabb, hogy maradandó élményt adjon nekünk.

A SlashFilm pedig most arról tájékoztatott minket, hogy a világsztár megint valami észbontó dolgot talált ki, ami minden eddigi munkájánál komolyabb lehet, hiszen:

Tom Cruise egy olyan akciófilmen dolgozik a NASA és az Elon Musk nevéhez köthető SpaceX közreműködésével, amit konkrétan a világűrben vennének fel.

Ez valóban elég merész, és még nem derült ki sok információ a projekttel kapcsolatban, mivel valószínűleg rengeteg pénzbe kerülne ilyen körülmények között forgatni, és kevés stúdió vállalna be egy ilyen gigantikus kezdeményezést.

A NASA igazgatója, Jim Bridenstine viszont már nagyon izgatott a dologgal kapcsolatban, hiszen szerinte a Nemzetközi Űrállomáson készítendő alkotás egy új generációt fog inspirálni arra, hogy ők is tudósok, mérnökök legyenek, és ezzel közelebb hozzák az emberiség számára a jövőt. A bejegyzésére még Elon Musk is reagált, aki szintén jó mókának tartja a készülő alkotást, szóval szinte minden adott ahhoz, hogy Tom Cruise még a csillagokat is lehozza számunkra az égről.

Borítókép: Tom Cruise / AFP