Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra összeálltak az eredeti Bosszúállók – videó

Újra összeálltak az eredeti Bosszúállók – videó

Zene, Film & Kultúra

Újra összeálltak az eredeti Bosszúállók – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 11:32

A Marvel szuperhősei virtuálisan ugyan, de ismét közösen szerepeltek egy díjátadón.

2012-ben a Joss Whedon által rendezett Bosszúállók című film szinte minden bevételi rekordot megdöntött, hiszen ebben szerepelt először együtt Vasember, Hulk, Thor, Amerika Kapitány, Sólyomszem és Fekete Özvegy, hogy közösen mentsék meg egy digitális földönkívüli hadseregtől a világunkat.

A képregényhősöket éveken keresztül Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner és Scarlett Johansson testesítették meg a filmekben, és a tavalyi Bosszúállók: Végjáték tisztességesen lezárta pár karakter történetét. Talán emiatt is lehetett az, hogy 2019-ben ez a film lett a Nickelodeon Kids' Choice Awards nyertese.

Idén is megrendezték ezt a díjátadót, de most a távolból kellett csinálniuk a járvány miatt. Felajánlottak 1 millió dollárt a gyermekétkeztetés részére, és nem csupán ez adott az emberek számára okot a boldogsághoz, hiszen sikerült a szervezőknek a lehetetlen, és összehozták egy konferencia beszélgetés erejéig az eredeti Bosszúállók-csapatot, akik egy kis hülyéskedés után mindenkinek erőt, és kitartást kívántak:

Borítókép: Bosszúállók / cbr.com