promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új időpontban és új helyszínen rendezik meg a Budapest Comic Con-t
Borítókép:  Facebook/Budapest Comic Con.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szervezők a koronavírus-járvány miatt döntöttek úgy, hogy eltolják Magyarország első képregény-találkozóját, a Budapest Comic Con-t.

Az év elején arról már hírt adtunk, hogy augusztus idusán kerül megrendezésre az első Comic Con hazánkban.

Azonban a koronavírus-járvány miatt a magyar kormány augusztus 15-ig minden tömegrendezvényt betiltott. Ennek köszönhetően egy sor nyári fesztivált is lemondtak a szervezők.

A budapesti Comic Con szervezői a fentebb említett döntés miatt határoztak úgy, hogy eltolják a rendezvényt. Az már korábban kiderült, hogy olyan színészek jelezték részvételüket, mint a Trónok harcában és a The Mandalorianban szereplő Natalia Tena, vagy a The Witcher-ben Triss Merigoldot alakító Anna Shaffer, és természetesen a Hegylakó sztárja, Cristopher Lambert.

„Kedves jegyvásárlóink, Comic Con rajongók!
Köszönjük kitartásotokat és bíztatásotokat! Nagyon sokat jelentett ez nekünk az elmúlt nehéz időszakban. Sok munkát tettünk a rendezvénybe, lelkesen készültünk, készülünk most is, és készülni is fogunk az első Budapest Comic Con rendezvényre.
A COVID-19 járvány miatt kialakult helyzet és az ezzel járó korlátozások mindannyiunk életét alaposan átalakították. Április 30-án a kormány bejelentette, hogy az 500 fő feletti rendezvények megtartását augusztus 15-ig megtiltja.
Sajnos világossá vált számunkra, hogy módosítanunk kell a budapesti Comic Con időpontját. Így az eredeti dátum helyett új időpontban és helyszínen tudjuk megtartani az első Budapest Comic Cont: 2020. november 21-22-én a Hungexpo-n.
Természetesen az eredeti időpontra, tehát az augusztus 15-16-re jegyet váltó látogatók nem veszítik el jegyeiket.
Készítettünk egy online kitölthető kérdőívet, és arra kérjük minden kedves jegyvásárlónkat, hogy nyilatkozzon arról, milyen módon szeretné már megvásárolt belépőjegyét felhasználni, vagy kompenzálni a november 21-22-én megrendezésre kerülő Budapest Comic Con-on. További információkat a weboldalunkon találtok.
Köszönjük megértéseteket, reméljük találkozunk az új időpontban megrendezett Budapest Comic Con rendezvényen!
Amennyiben a kérdőívvel vagy a regisztrációval kapcsolatban bármilyen kérdésed van, kérjük, írj nekünk e-mailt a info@budapestcomiccon.hu címre.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás