promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt az ország Lópici Gáspárja, Szilágyi István – kalapáccsal ütötték agyon
Borítókép:  Index
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

82 éves korában elhunyt a sokak által csak Lópici Gáspárként ismert színész, Szilágyi István. A Ripost úgy tudja, a művész gyilkosság áldozata lett.

Annyi bizonyos, hogy 82 éves korában elhunyt Szilágyi István, az országan sokak által csak Lópici Gáspárként ismert színész – írta meg először a hírt a Ripost. A bulvárlap úgy tudja, a színész gyilkosság áldozata lett. Egyúttal jelzik, az eset helyszínén a több rendőr-és mentőautó is jelen van. Az pedig már a Blikk értesülése, hogy a színész egy fejére mért ütésbe halt bele. A rendőrség vizsgálja a szándékosságot.

Később, szintén a Blikk arról írt, hogy a színész felesége, Jolán kétségbeesve, sokkos állapotban rohant át a szomszédos kisboltba.  És csak annyit hajtogatott, hogy:

„hívjatok rendőrt, Péter megöli az apját".

„Évek óta hatalmas problémák vannak a családnál, sokan, többek közt mi is próbáltunk már segíteni nekik, de a helyzet sosem változott. Pityi bácsi fia, Péter csúnyán bánt a szüleivel, sajnos kódolva volt a baj. Azonnal hívtuk a mentőt és a rendőröket, később tudtuk meg, hogy a fia egy kalapáccsal ütötte, ahol érte. Szegény Jolika néni a rendőrök kiérkezéséig itt volt velünk, meg se tudott szólalni a sokktól" – nyilatkozta a bulvárlapnak a kisbolt eladója.

A police.hun az esettel kapcsolatban a következő olvasható:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 3-án 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten a XVII. kerületi X. utcában, egy családi házban egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, majd szemlét tartottak és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta. A BRFK Életvédelmi Osztálya Sz. Péter ellen emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás