promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az új Evanescence album, és már meg is van hozzá az első klip
Borítókép:  Evanescence offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A friss lemez előfutára a „Wasted on You” nevezetű dal, melyhez egy egyedi hangulatú karanténklip is készült.

Pontos dátumot még nem tudni, de az biztos, hogy idén érkezik az Evanescence friss albuma „The Bitter Truth” címmel. Az amerikai csapat azért már fel akarja piszkálni a rajongók fantáziáját, így bedobták a mélyvízbe az első szerzeményt a lemezről.

A „Wasted on You” című videót a zenekar tagjai a telefonjaik segítésével rögzítettek, hiszen jelen pillanatban mindannyian otthonukban tartózkodnak, elszigetelve. Ennek köszönhető a különleges videó, melyet P.R. Brown rendezett a zenekarral együttműködve.

A videóban megjelenik a bizonytalanság, a korábban megszokott hétköznapok hiánya, és az a céltalanság, amelyet sokan éreznek. A klipben a zenekar tagjai otthonukban vannak, családjukkal együtt, miközben megpróbálnak valami értékeset alkotni, egy olyan világban, ami kisebbnek tűnik, mint előtte bármikor. Amy Lee lenyűgöző hangjának, és a zenekar védjegyének számító, tiszta rock hangzásnak köszönhetően, a dal refrénje megdöbbentően időszerű, és univerzális is egyben.

„Egészen addig vettük fel a zenéket, amíg már nem tudtunk bemenni a stúdióba. Azóta otthonról dolgozunk, hogy befejezzük, fájlmegosztással és telefonhívásokkal. Jelen pillanatban is fejlesztjük az albumot, de ezúttal a dalokat külön-külön akartuk kiadni, abban a sorrendben, ahogy alkotjuk. Azért, hogy inkább a pillanatban éljünk rajongóinkkal és zenénkkel. Nem a »Wasted On You« volt az a dal, amelyet először akartunk megjelentetni, de amikor az egész világ bizonytalan időre bezárult, és minden megváltozott, úgy változott az érzés és a jelentés, amit most el akartunk mondani. A dalszövegeket nem a jelenlegi helyzet inspirálta, nem az a szituáció, amit most átélünk, de valahogy mégis pontosan illik rá”

– mesélte Amy Lee, a zenekar énekesnője, aki hozzátette, hogy üzletileg nem a mostani a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy új dalokkal jelentkezzenek, de az embereknek szüksége van zenére ezekben a nehéz időkben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás