Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új élet helyett új főcímdal várja a Barátok közt nézőit

Új élet helyett új főcímdal várja a Barátok közt nézőit

Zene, Film & Kultúra

Új élet helyett új főcímdal várja a Barátok közt nézőit

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 16:45

Ismét megújult az 1998-tól futó Barátok közt beköszönő zenéje, amit most mindenki legnagyobb örömére meg is lehet hallgatni.

Hihetetlen, de már 22 éve látható az RTL Klubon a Barátok közt című sorozat, ami az évtizedek alatt rengetegszer alakult át, de még mindig a nézők hétköznapjainak fontos része. Mától a megváltoztatott műsorrendnek köszönhetően új időpontban lehet megtekinteni a szériát, így 20:05-től várják a szereplők a rajongókat.

Természetesen a vadonatúj kezdés más változásokat is hoz, így egy friss, ropogós főcímdal is érkezett, de nyugalom, nem kell aggódni, hiszen még mindig elhangzik az „új élet vár”, szóval felejtsünk el mindent – mindent, ami fáj – és hallgassuk meg az ország egyik legismertebb slágerének felújított változatát:

A 24 cikke alapján a sorozat producere, Ondruss Ilona elárulta, hogy az új évadban több komolyabb témát is érinteni fognak:

„Ilyen például a lányos anyukák rémálma: ha már bulizni jár a gyerek, mi fog történni vele? Hogyan lehet megvédeni például attól, hogy drog kerüljön az italába? Mit tud tenni egy anya a gyerekéért akkor, amikor nincs mellette? Vagy milyen egy szerelmi csalódás következményeként meggondolatlanul cselekedni? Hiszen, ha nagy hullámvölgyön megyünk keresztül, hajlamosak vagyunk végletekben gondolkodni, és olyan dolgokat csinálni, amivel látszólag kizárjuk az érzelmeinket, mert akkor talán nem bánthatnak minket.”

Borítókép: rtl.hu