Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így adja elő a Király család Pharrell Williams legendás dalát

Így adja elő a Király család Pharrell Williams legendás dalát

Zene, Film & Kultúra

Így adja elő a Király család Pharrell Williams legendás dalát

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 06:06

Egy kis boldogság ezekben a nehéz időkben, Király Linda, és Király Viktor hangjának vezényletével.  

Pharrell Williams már a Happy című nóta nélkül is óriási sikereket ért el, nem hiába csapott le rá a Daft Punk is. A Get Lucky pont abban az évben jött ki (2013), mint a Happy, és mindkettő óriási közönségkedvenc lett, persze utóbbi hódította meg az egész világot. Csak a YouTube-on már lassan 615 milliós nézettségnél tart.

A Gru 2 zenéje a 2014-es év legkelendőbb szerzeménye lett, az Egyesült Államokban például 6,45 millió példányt adtak el belőle, de hát világszinten is ez lett a legsikeresebb dal. A listák és az eladások élén végzett, és még egy Grammy-díjat is bezsebelt végül.

Sokaknak Pharrell Williams szerzeménye tényleg egyenlő lett a boldogsággal, és bárkinek mosolyt tud csalni az arcára, még akkor is, ha anno nagyon megunta, mert tényleg mindenhonnan ez folyt a csapból.

Most a Király család akar nekünk egy kis boldogságot hozni vele, akik remekül dolgozták fel a dalt. Természetesen karantén klip következik, mivel mindenki a kis saját lakásában énekelgetett. Király Viktor és Linda mellé persze apuka és anyuka is becsatlakozik, vagyis Király Tamás, és Király Gabriella.

Borítókép: Margitay Klára/Life.hu