promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közösen áll színpadra Pápai Joci és Tóth Gabi
Borítókép:  Jack Guez/AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze azt még nem tudni, hogy mikor lesz Pápai Joci koncertje. 

Jelenleg még sok a kérdőjel a fellépések körül, de annyi biztos, hogy Pápai Jocinak lesz valamikor koncertje a Budapest Parkban. A szabadtéri koncerthelyszínre nem olyan rég elég sokan kiborultak, mivel bejelentették, hogy a Parkos fellépésekre megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra, azonban a belépők árát nem hajlandóak visszaváltani. Aki mégis ezen gondolkodik, az csak utalvány formájában kapja vissza a jegyének az árát.

Szóval a Park is gondban van, és bár a következő hétvégétől a kormány enyhíteni akar a korlátozásokon, koncertekre még jó darabig ne számítsunk.

Ettől függetlenül azért Tóth Gabi bejelentette az Instagramján, hogy bármikor is lesz Joci fellépése, ő biztosan meg fog jelenni meglepetésvendégként.

„Elfogadtam Pápai Joci meghívását, vendége leszek az első önálló Budapest Parkos koncertjén!! Bár a dátum körül még sok a bizonytalanság, bízunk benne, hogy hamarosan újra koncertezhetünk és élőben is elénekelhetjük nektek legújabb közös dalunkat!!!!”

– posztolta az örömhírt Gabi.

Nem olyan rég debütált a páros közös dala, a Menedék. Akik megosztják a klipet, azok közül Gabiék 2×2 darab belépőjegyet fognak kisorsolni a Parkos koncertre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás