promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bad Boys 3 zenéje után itt van a Black Eyed Peas legújabb dala
Borítókép:  BEP offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg ugyanolyan siker lesz, mint a RITMO.

A tavalyi év egyik legnagyobb nemzetközi sikere volt a RITMO nevezetű himnusz, amit a csapat a Bad Boys 3-hoz készített. Ez nem csak Will Smith és Martin Lawrence, hanem a Black Eyed Peas látványos visszatérését jelentette a zenei világba.

A szerzemény kevesebb, mint fél év alatt átlépte az 1 milliárdos hallgatottságot, hiszen csak a Spotifyon túl van 432 millió streamen. Ennek köszönhetően a dal a banda legtöbbet hallgatott dalává vált, megelőzve olyan korábbi klasszikusokat, mint az „I Gotta Feeling” vagy a „Where Is The Love?” Mindeközben, a hivatalos videóklip túllépte a 600 milliós megtekintést a YouTube-on is.

A hatszoros Grammy-díjas csapat ezúttal a puerto ricoi reggaton és latin trap zene szupersztárjával, Ozunával dolgozott együtt, aki jelen pillanatban minden idők egyik legnagyobb sikerű latin művésze. Legújabb kislemeze, a „Fantasía”, amely Nibiru címmel megjelent albumán található, első helyen áll a Billboard Latin Airplay, és a Latin Rhythm Airplay slágerlistáján. A Black Eyed Peas csapata ezúttal a hip-hop, a klubzene, és a latin zene jellegzetességeit olvasztja hibátlanul egybe, fantasztikus refrénnel, és Ozuna szenvedélyes előadásával.

A „MAMACITA” egyben már a második kislemez, amely a csapat új kiadójánál jelenik meg, és itt mutatkozik be az új tag, J.Rey Soul is.

Lássuk, hogy sikerül-e megugrani a RITMO sikerét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás