Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlenül nevetséges effektek nélkül a Venom nagy csatája – videó

Hihetetlenül nevetséges effektek nélkül a Venom nagy csatája – videó

Zene, Film & Kultúra

Hihetetlenül nevetséges effektek nélkül a Venom nagy csatája – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:21

Egy nagyon vicces színfalak mögötti felvételt osztott meg Tom Hardy, ami után tisztelni fogjuk a szuperhősös filmek színészeit, hogy nem röhögik el magukat folyton a forgatáson.

Korunk egyik legszexibb színészének tartott Tom Hardy rengeteg híres filmben szerepelt, hiszen láthattuk őt például az Eredet, Sötét lovag: Felemelkedés, vagy a Mad Max: A harag útja című alkotásokban is, de az igazi, hatalmas sikert mégis a 2018-as Venom című képregényadaptációval érte el, ahol ő alakította a Pókember-univerzum antihősét a Sony-Marvel számára.

Miután a film világszerte több mint 850 millió dollárt termelt csak a mozikban, így természetesen a stúdió berendelte a folytatást, ami elvileg idén október 2-től lesz látható, persze a koronavírus-járvány miatt ez még változhat. Tom Hardy most azzal lepte meg a rajongókat, hogy kirakott egy elég röhejes kulisszák mögötti videót, amin ő, és az alkotás főgonosza, Riz Ahmed gyakorolják a nagy csatajelenet koreográfiáját, és ezt egyszerűen látni kell:

Tény, hogy a szuperhősös filmek egyik támpontja a CGI, de így effektek nélkül is rettenetesen szórakoztató, amit csinálnak, és erre csak rátesz egy lapáttal a viccből alá rakott „Hungry Eyes” című dal is a Dirty Dancingből. Ebből is látszik, hogy van, amikor nem érdemes benézni a függöny mögé, hanem jobb, ha inkább csak a végeredményt élvezzük.

Borítókép: Venom / filmekesjatekok.blog.hu