promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex kiosztotta Gáspár Lacit az RTL Klub új műsorában – videó
Borítókép:  ByeAlex és Gáspár Laci az RTL Klub X-Faktor című műsorában. Forrás: RTL Klub.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április 18-án este útjára indult az RTL Klub új műsora, a Made in Karantén, amiben a zsűri már ki is osztotta a fődíjat.–

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az RTL Klub új műsorokkal szórakoztatja a tévénézőket hétvégente.

Az egyik ilyen új műsor a Made in Karantén nevet viseli.

„A teljesen saját fejlesztésű, egyedi tehetségkutatóban Sztarenki Dóra, a Mellékhatás szereplője, A Konyhafőnök VIP legutóbbi győztese, ByeAlex, az X-Faktor mentora, Gáspár Laci, az Álarcos énekes egyik nyomozója és az X-Faktor mentora, valamint Szabó Győző, A mi kis falunk színésze dönt: a legkreatívabb, legszórakoztatóbb, legeredetibb, legemlékezetesebb produkciókat díjazzák minden alkalommal. A zsűrinek az otthoni körülmények között rögzített, formai követelmények nélküli videók készítői először bemutatkoznak egy rövid beszélgetés keretében, ezzel bepillantást nyerve a videó készítő hátterébe, majd a beküldött produkció megtekintését követően, közösen értékelik a látottakat”

– olvasható a csatorna közleményében.

Az első adásban Mátyus Arnold videója nyert, aki egy szellemes, saját számot mutatott be, így ő kapta meg az egymillió forintot.

Azonban a Made in Karantén első része nem csak erről marad igazán emlékezetes, hanem arról is, hogy ByeAlex alaposan kiosztotta Gáspár Lacit. A vita okát megnézhetitek a videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás