Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatér a Válótársak az RTL Klubra

Visszatér a Válótársak az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

Visszatér a Válótársak az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:53

A sorozat epizódjait az esti Híradó után láthatjuk.

A Válótársak az RTL Klub 2015-ös saját gyártású sorozata volt, amely a holland RTL Divorce című sorozatán alapult. Mivel az első évada rendkívül sikeres volt, az RTL Klub berendelte a második, és a harmadik évadot is. A sorozat utolsó epizódja 2018. február 8-án került műsorra.

Az RTL Magyarország nemrég bejelentette, hogy április végén átállnak tavaszi műsorrendre; ezzel kapcsolatban részletes tájékoztatást adtak, hogy milyen régi és új műsorokat láthatnak a tévénézők.

Április 27-től a Válótársak is visszatérnek a csatornára, amelynek ismétlő epizódjait minden hétköznapi az esti Híradó után, 22.35-től láthatunk.

A történet középpontjában három férfi áll: Bálint (Stohl András), aki többször is megcsalta a feleségét, Zsófit (Gubás Gabi), aki ezért kidobta őt otthonról; Dávid (Scherer Péter), akinek hosszú házassága Tamarával (Balsai Móni) ellaposodni látszik; és Joci (Lengyel Tamás), akinek elege lesz a barátnőjéből, Szonjából (Földes Eszter), miután a kisbaba-projekt sikertelen próbálkozásai után egy hormonkezelés miatt teljesen kifordul önmagából. Amikor az otthonról kidobott Bálint és Dávid összeköltözik az otthonról menekülő Jocival, újdonsült agglegényekként folytatják életüket.

Borítókép: IMDb