promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zseniális vagy ciki? Gálvölgyi Jánosék megcsinálták az eddigi legfurcsább karanténdalt
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legendás művészeket ihletett meg a koronavírus-járvány miatt kialakult karantén, így egy olyan dalt készítettek, ami biztos, hogy felkelti a figyelmünket. Akár akarjuk, akár nem.

A koronavírus-járvány rengeteg ember életére van hatással, hiszen tényleg egy komoly, életveszélyes problémáról van szó. Azt javasolják, hogy maradjunk otthon, és ez fokozottan érvényes az idősebbekre, de vajon mit lehet csinálni ilyenkor, hogy elviseljük a bezártságot? Például alkothatunk valami maradandót.

És pontosan ezt tette a 71 éves Gálvölgyi János és pár barátja is, ugyanis csináltak nekünk egy elég érdekes karanténdalt. Havas Henrik, Hernádi Judit, Koltai Róbert, Janicsák István, Rózsa György, Benedek Miklós, Zsurzs Kati és Sáfár Anikó közreműködésével készült ez a feldolgozás, ami a Honky Tonk Newgger (ejtsd: nyugger) címet kapta, és a karanténfolk kategóriába gyömöszölték.

Ilyen legendás és elismert emberek gyűltek össze, a közönség mégse tudja hová tenni a produkciót, hiszen helyenként nagyon furcsa a zenei alap, és olyan szövegeket tartalmaz, mint például:

„Otthonkába' leszel ma otthon kába”

Vagy:

„A nagymama teste úgyse edzőterem”

A mai fogyasztó valószínűleg a 'zseniális', az 'annyira sz*r, hogy már jó', illetve a 'kellemetlen baromság' kategóriákba tudná sorolni a dolgot. Az biztos, hogy egy igazán különleges videót kapunk, aminek tényleg nincs párja, így eldönthetjük, hogy beengedjük az egyszerű boldogságot a szívünkbe, és értékeljük az előadást, vagy hagyjuk, hogy elsodorjon minket a negativitás, és dühösek leszünk a látottakon.

A dal alapból felhívja a figyelmet arra, hogy otthon kell maradni, mert jelenleg ezzel segítünk a legjobban, az emberiségnek pedig még sosem volt ilyen kényelmes dolga a világ megmentésében. Ne húzzuk tovább az időt, íme, a Honky Tonk Newgger:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás