promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik a Kaliforniai álom rendezőjének sorozata a Netflixre – előzetes
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A The Eddy a Kalifornia álom és a Whiplash után sem akar elszakadni a zenétől.

Damien Chazelle még csak 35 éves, de anno a 2014-es Whiplash azonnal meghozta neki az áttörést, majd jött a Kaliforniai álom, amiért megérdemelten meg is kapta az Oscart rendezőként. Azóta forgatott már Ryan Goslinggal, mivel ő dirigálta Az első ember című holdra szállás-drámát. Most elhagyta kicsit a mozit, és sok neves rendezőt követve csinált egy sorozatot, ami a Netflixen fog debütálni.

A The Eddy azoknak nagyon be fog jönni, akik imádták a Kaliforniai álmot, mert hasonló a felépítése. A musical-dráma középpontjában Elliot Udo New York-i zenészt kísérhetjük el az útján, aki Párizsban üzemelteti a The Eddy nevezetű jazz klubot.

Elliot karakterét nyolc részes minisorozatban követhetjük, amiben az élet minden nehézségével meg kell küzdenie. Ott van a múltja, a klub üzemeltetése, ami közel van a csődhöz, a zenekara, na meg a párja, aki csak tetézni fogja a bajt.

A főszerepben André Hollandot láthatjuk, akit az oszloposabb filmes mag a Holdfényből ismerhet, de hát számos sorozatban feltűnt már: A sebész, Amerikai Horror Story, vagy a Castle Rock. Chazelle executive producerként végig jelen volt, de két epizód rendezést is bevállalta.

A The Eddy május 8-án érkezik a Netflixre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás