promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új műsorok az RTL Klubon, más időpontra került a Barátok közt
Borítókép:  RTL Klub.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány szükségszerű és gyors lépésekre készteti a különböző csatornákat.

Arról már beszámoltunk, hogy az RTL Klub saját fejlesztésű sorozatát, az Apatigrist, RTL Most+ platformon követhetik a nézők, és két új karanténos műsorral jelentkezik a csatorna.

2019 őszén az RTL Klub már napi kétszer adta le egyik legnépszerűbb sorozatának aktuális epizódjait. A Barátok közt rajongói az esti Híradó előtt, illetve aki lemaradt, az késő este pótolhatta a sorozat részeit.

A koronavírus okozta helyzet miatt a csatornánál úgy döntöttek, hogy megint változtatnak a Barátok közt időpontján, illetve új, tavaszi műsorstruktúrát vezetnek be – írja közleményében az RTL Klub. Az új műsorrend április 27-én lép életbe, ezeket szedtük pontokba:

  • 20:05-től kezdődik a Barátok közt, amely új főcímmel és friss képi világgal várja a rajongókat;
  • új évaddal jelentkezik a Cápák között, amely hétfőnként 21:00-kor indul;
  • április 28-tól, keddenként, 21:00-tól jön az Isten veled, Magyarország című dokureality. Az új részeket, még a járvány kitörése előtt vették fel a műsor készítői. A dokureality-hez kapcsolódva másnap, szerdán, a Fókuszban a szereplők a válság okozta nehézségekről számolnak be;
  • április 29-től, szerdánként 21:00-tól, Szabó Zsófi műsora a Toplista kerül adásba;
  • április 30-tól, csütörtökönként 21:00-kor indul a Bűnös lelkek című riportműsor. A műsor két riportere Gál Petra és Bányai Viktor, akik a csatorna Híradójának bűnügyi riportere. A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról. A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit;
  • április 24-től, péntek esténként 20:40-től látható a Különben dühbe jövök című amerikai krimisorozat Poppy Montgomery főszereplésével, amelyben az általa megformált Cat Chambers – aki tolvajból avanzsált a kormányzó különleges bűnügyeit kezelő „megoldóvá” –, forgatja fel a paradicsomi üdülőhely mindennapjait és néz szembe meglehetősen viharos múltjával is;
  • az műsorstruktúrában a nézők továbbra is 18:00-tól nézhetik a Híradót, amit a Fókusz – szombatonként a Fókusz Plusz – követ.

A műsorok visszanézhetők és további izgalmas tartalmak találhatóak az RTL Most és az RTL Most+ platformokon – zárul a csatorna közleménye.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás