promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mutatjuk A mi kis falunk emlékezetes jeleneteit – videók
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sorozat 4. évada telis-tele van vicces és emlékezetes jelenetekkel, így természetesen lehetetlen mindet egy cikkbe összegyűjteni. Ennek ellenére kiválasztottunk nyolc jelenetet, amire sokáig fogunk emlékezni, és mindig öröm lesz visszanézni, amíg nem érkezik meg az 5. évad.

Rögtön az első epizódok egyikében történt, hogy Gyurinak fájt a foga, és Szifon felajánlotta neki, hogy meggyógyítja:

Egy hétre rá a pap életmentő tanfolyamot tartott a pajkaszegi lakosoknak, amitől mindenkinek elállt a lélegzete:

Később egy elég kellemetlen és egyben pikáns jelenetet is láthattunk, mikor Zsolt minden próbálkozása ellenére Viki rátalált a férje előző esti kalandjára:

A hónapokig tartó szünet után egy igen izgalmas epizóddal tért vissza a sorozat, amiben bár Ildikó faképnél hagyta Lacikát, ő mégsem töltötte egyedül a nászéjszakáját. Nem mással fürdőzött meztelen, mint a falu postását alakító Pokorny Liával:

Emlékezzünk vissza, hogy milyen hatalmas megrázkódtatás érte Gyurit, mikor egyik reggel Erika egy szőrszálat talált az orrában. Elhatározta, hogy nem hagyja magát, és felveszi a harcot a szőrök ellen:

Szintén Lacikához kapcsolódik az a jelenet, amiben alsónadrágban udvarol Tecának, miután a fiú megtudta a horoszkópjából, hogy a szerelem ismét kivirágzik az életében:

Csuja Imréhez, illetve az általa alakított Füleki Károlyhoz kötődik az az emlékezetes jelenet, mikor csábos vendége incselkedni kezdett vele, és a polgármester alig bírta palástolni az érzelmeit:

Végül, de nem utolsó sorban az évadzáró egyik legjobb jelenetét hoztuk, amiben a falu papja óriási bulit csapott a templomban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás