Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Dokik és a Dr. House sztárjai mondanak köszönetet az orvosoknak – videó

A Dokik és a Dr. House sztárjai mondanak köszönetet az orvosoknak – videó

Zene, Film & Kultúra

A Dokik és a Dr. House sztárjai mondanak köszönetet az orvosoknak – videó

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.04.10. 13:01

Dr. John „J.D.” Dorian, vagy Derek Shepherd karaktere is köszönetet mond a koronavírus ellen küzdőknek.

Egyértelmű, hogy az orvosokra és az ápolókra afféle szuperhősként kell tekintenünk ebben az időszakban, mivel a saját egészségüket kockáztatva küzdenek a tűzvonalban. Rengeteg sztár tesz nagylelkű felajánlásokat a kórházaknak, a többségük meg sem áll egymillió dollárig.

Persze a kórházas szériák is kiveszik a részüket a harcból: a rezidens című sorozatnak például le kellett állítani a forgatását a koronavírus miatt, így minden bevethető eszközüket odaadták egy kórháznak, de ezt később megcsinálta A Grace klinika is.

Most a kórházas-szériák sztárjai összeálltak egy közös videóra, hogy köszönetet mondjanak az egészségügyi dolgozóknak. Olyan híres sorozatokról beszélünk, mint a Dr. House, Dokik, A Grace klinika, vagy az első nagy klasszikus, a Vészhelyzet.

A színészek közül megtaláljuk a videóban Olivia Wilde-ot, Patrick Dempsey-t, Zach Braff-et, Sarah Chalk-et, vagy Neil Patrick Harris-t is.

Jogos a kérdés, hogy az Így jártam anyátokkal sztárja, Harris mégis melyik kórházas szériában szerepelt? Az itthon kevésbé ismert Doogie Howser, M.D. című sorozatról van szó, amiben a színész egy tini-orvost alakított. A nyolcvanas évek végén indult, és 97 epizód készült belőle, szóval nem volt népszerűtlen a tengerentúlon, de hát afféle limonádé szériára kell gondolni.

Azonban most már lássuk a kórházas nagycsapatot!

Borítókép: NBC Universal Media