promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült az Álarcos énekes egyik legnagyobb titkára – videó
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú, de a vasárnapi fináléval elköszön az RTL Klub legnézettebb műsora, az Álarcos énekes.

Ezen a hétvégén kiderül, hogy ki nyeri meg a versenyt, és egyben arra is fény derül, hogy kik rejtőznek a Krokodil, a Nyuszi, és a Robot jelmezek alatt.

Abban biztosak lehetünk, hogy a csatorna jövőre is műsorra viszi az Álarcos énekest, hiszen kijelenthető, hogy az X-faktoron kívül nem sok produkció van, ami ekkora népszerűségnek örvend; nem véletlen, hogy a TV2 jelmezes showműsorát, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpadát is hétről-hétre maga mögé utasította.

A fináléhoz közeledve az RTL Klub készített egy „Így készült az Álarcos énekes” összeállítást, amiben fény derül a műsor egyik legnagyobb titkára: hogyan áll össze egy ilyen nagyszabású gigaprodukció.

Arról már mi is írtunk korábban, hogy a műsor végi leleplezés közel sem úgy néz ki, mint ahogy a televízióban láthatjuk, de így is marad elég kulisszatitok, amiről érdemes beszélni.

Az alábbi videóban például fény derül arra, hogyan készültek a jelmezek, hogyan jelenik meg a pillangó a díszletben, hogyan készült a színpadon helyet kapó, két óriási méretű fej, hogyan jutnak el a versenyzők a legnagyobb titokban az RTL Klub székházába, és hogy miért pont Csobot Adél, Gáspár Laci, Sebestyén Balázs, és Dancsó Péter ülnek a Nyomozók páholyában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás