promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bosszúállók: Végjáték premier – mintha egy stadion lenne tele szurkolókkal
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Őrjöngtek, szurkoltak, éljeneztek a Bosszúállók csapatának.

Sokat változott a világ egyetlen év alatt. Tavaly 2019 áprilisában még arra várt mindenki, hogy beülhessen a moziba megnézni a Bosszúállók: Végjátékot, most pedig a tűzvonalban dolgozó kórházi dolgozókra tekintünk szuperhősként.

A koronavírus felforgatott mindent, és jelenleg még fogalmunk sincs arról, mikor mehetünk újra moziba. Annyi biztos, hogy a Marvel és a Disney párosa jelentősen eltolta az összes premierjét, a Fekete Özvegy például csak novemberben debütál, az Örökkévalók pedig 2021 februárjára csúszik. Az alábbi cikkünkben megtaláljátok az összes frissített dátumot.

Közben Scott Gustin megosztott a Twitterén egy nosztalgia-videót. Amerikában kicsit mások a mozizási szokások, mint nálunk, ahol általában teljes csendben ülünk végig egy bemutatót. Ha a rajongók összejönnek, ők bizony visongatnak és tapsolnak, ha olyan jelenetet látnak. A Végjátékot is úgy nézte a többség, mintha egy stadionban lennének, és ők bizony egy csapatnak szurkolnak – a Bosszúállók csapatának.

Gustin az egyik premieren felvett hangsávokat hozta össze olyan kultikus jelenetekkel, mint amikor Amerika Kapitány kezelésbe veszi Thanost a pöröllyel, vagy Tony Stark bejelenti a csettintése előtt, hogy ő bizony Vasember, és vele senki se packázzon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás