Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett Puskás Peti retro szerelmes dala, amit Dallos Boginak írt

Megérkezett Puskás Peti retro szerelmes dala, amit Dallos Boginak írt

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett Puskás Peti retro szerelmes dala, amit Dallos Boginak írt

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 19:19

A fiatal szerelmespár egy intim videót készített a '80-as évek hangulatát idéző „Pont ilyen lányra vártam” című zenéhez.

Dallos Bogi és Puskás Peti tavaly voltak az X-Faktor zsűritagjai, és a munkakapcsolatból hamar tomboló szerelem lett. A boldog ifjú pár azóta már össze is költözött, sőt, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet is együtt vészelik át az önkéntes karanténban.

Az énekesek úgy tűnik, hogy tényleg nagyon jól érzik magukat együtt, hiszen Puskás Peti legújabb számát, a „Pont ilyen lányra vártam” című dalt is Dallos Bogi ihlette, ráadásul még a klipben is a közös nyaralásukból, illetve a hátköznapjaikból lehet látni részleteket.

A '80-as évek szintipop slágereinek hangulatát és hangszerelését idéző szerelmes dal egy igazi vallomás, aminek érdekes módon a Star Wars az egyik főszereplője, hiszen a nóta a refrén alapján azt sugallja, hogy egy kapcsolatban igazi mérföldkő, ha egy fiú a lánnyal közösen is megnézné George Lucas legendás szériáját. Márpedig Peti ezt többször is megtenné Bogival, szóval úgy tűnik, hogy tényleg komolyak az érzelmek.

Itt lehet meghallgatni a zenét:

Borítókép: Puskás Peti és Dallos Bogi / acnews.hu